Namaza nasıl bağlanılır?

Bir gün kılıp bir gün kılmıyorum. Nasıl tam olarak bağlanırım? Kılan var ise cevaplayabilir mi?
Bir yılı aşkın süredir kılıyorum. Amacın Allah Teala'yı razı etmek olursa sıkılmadan, vesvese etmeden kılmaya devam edebilirsin. Çevrende namaz kılan arkadaşların varsa onlar ile vakit geçirebilirsen harika olur. İlim meclisleri, sohbet ve vaaz verilen yerler de bu hissi körükler bağlanırsınız. Youtube'da sohbet veren hocalar var (Kerem ÖNDER, Hüseyin ÇEVİK, Hayalhanem vs.) Allah Celle Celalühü yar ve yardımcınız olsun umarım bu yoldan ayrılmazsınız. Esselamu aleyküm.

Hocam, siz ilim öğrendikçe daha çok bağlanacaksınız, gününüzü olabildiğince okumaya ayırın. Boş durmayın, sonraya atmayın. Her daim abdest ile durun(çünkü namazda en çok abdest almak yoruyor).
Yatsı ve sabah çok zor oluyor, ama vaktinde kılabilirseniz çok rahatlıyorsunuz.
Hocamın söylediği gibi camiye gitmek iyi bir fikir ama bu zamanlar da rahat olamayacaksanız gitmeyin.
Ve şunu asla unutmayın:
"Peygamber bize Emir'leri bildirirken şunu sonuna eklemeyi asla unutamadı 'yapabildiğiniz kadarını yapın" ~Hz. Ömer r. A.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Aynen, Tunç ismine ateist diyen "ehl-i Sünnet" hoca. 🤣 🤣

Şimdi baktım hocam, inci sözlükte geçiyor.
5 yıllık video bunu unutmamak lazım.
Ama o hocanın bazı konuşmaları gerçekten rahatsız edici olabiliyor, bir de aşırı sağcı bir insan.
Bu özellikleri olmasa güzel sohbetli bir insan olabilirdi.

Şimdi baktım hocam, inci sözlükte geçiyor.
5 yıllık video bunu unutmamak lazım.
Ama o hocanın bazı konuşmaları gerçekten rahatsız edici olabiliyor, bir de aşırı sağcı bir insan.
Bu özellikleri olmasa güzel sohbetli bir insan olabilirdi.
Komik ola ise güvenilir olmayan hadis kaynakları veriyor. Dini sömürmek resmen. Buna inanan saflar var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı