Nano Glass mı ? Temperli Cam mı ?

DarkEmre39

Hectopat
Arkadaşlar ekran koruyucu alacağım fakat hangisini alacağım çok kararsız kaldım Temperli Camda Spigenin bir camını buldum Nano Glassta ise Zore nin. Spigeni herkes bilir zaten kaliteli de Zoreden pek emin değilim

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle paraya kıy, bildiğiniz üzere dükkanlarda "EKRAN KORUYUCU 10 TL" yazısını görür olduk, artık neyi nasıl koruyorsa, birde yetmezmiş gibi yaşlı insanları başka bir telefonun ekran koruyucusunu takıyorlar. Nano glass daha iyi bir seçenek olacaktır çizilmemesi için, daha hoş duruyor ayrıca telefona bakıldığında.

Samsung Galaxy S10e için önerebildiğiniz bir marka var mı ben Zore markasını buldum sadece
Öncelikle paraya kıy, bildiğiniz üzere dükkanlarda "EKRAN KORUYUCU 10 TL" yazısını görür olduk, artık neyi nasıl koruyorsa, birde yetmezmiş gibi yaşlı insanları başka bir telefonun ekran koruyucusunu takıyorlar. Nano glass daha iyi bir seçenek olacaktır çizilmemesi için, daha hoş duruyor ayrıca telefona bakıldığında.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı