444617
Decipat
- Makaleler
- 6
Bir şey indirirken hata veriyor ondan DNS değiştirecektim ve nano komutu bu hatayı veriyor. @Bsd Kaymak @Linuxginar @The Shorekeeper
Vi? Vim? Hicbiri mi yok? DNS'i bastan ayarlayabilirsin o zaman, bu dosya icerigini silip yazacak unutma.Bir şey indirirken hata veriyor ondan DNS değiştirecektim ve nano komutu bu hatayı veriyor. @Bsd Kaymak @Linuxginar @The Shorekeeper
echo "nameserver 8.8.8.8" > /etc/resolv.confArch'ta nano gelmiyor diye biliyorum, ek olarak kurdum ben.GNU coreutils'lerini silmeyi mi başardın anlayamadım.![]()
Büyük ihtimalle hatalı bir sistem yüklemesi gerçekleştirdiniz.
Nano base kurulumda gelmiyor muydu? Bir speedrun videosuna bakayım....Vi? Vim? Hicbiri mi yok? DNS'i bastan ayarlayabilirsin o zaman, bu dosya icerigini silip yazacak unutma.
echo "nameserver 8.8.8.8" > /etc/resolv.conf
Arch'ta nano gelmiyor diye biliyorum, ek olarak kurdum ben.
Hocam ben de var diye hatırlıyorum. Ama haklı olabilirsiniz.Vi? Vim? Hicbiri mi yok? DNS'i bastan ayarlayabilirsin o zaman, bu dosya icerigini silip yazacak unutma.
Ben gelmiyor diye biliyorum.Nano base kurulumda gelmiyor muydu? Bir speedrun videosuna bakayım....
DNS ile alakası yok başka bir hata alıyorum. -Syu komutunu verince böyle oluyor.Vi? Vim? Hicbiri mi yok? DNS'i bastan ayarlayabilirsin o zaman, bu dosya icerigini silip yazacak unutma.
Evet baktım bir speedrun videosuna, gelmiyorBen gelmiyor diye biliyorum.
Arch Linux - base 3-2 (any)
archlinux.org
İnternete bağlanamıyorsunuz işte?DNS ile alakası yok başka bir hata alıyorum. -Syu komutunu verince böyle oluyor.
İnternette bağlanayım dedim böyle bir hata aldım.Evet baktım bir speedrun videosuna, gelmiyor
İnternete bağlanamıyorsunuz işte?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.