Nanokatalog Alışveriş Deneyimi

Hocam 1 ay bekleyenler var iade etmeye karar verdim. Sormak istediğim teslim almadan iade edebilir miyim?
1 ayda geliyorsa iyi ben ürünü 25 gün bekledim sonra mirin kırın ettiler her zaman perşembe günü gelecek araca bakmak zorundalar ama içinde var olup olmadığını bilmiyorlar neyse iptal ettim 5 mail 15 gün sonunda paramı aldim.

İade alırlar mı yarın ?
Bence bi süre geçmesini bekleyin. Sitedeki 5-7 gün dolmadan keyfi iadeyi kabul etmezler.
7 günü geçince hala tedarik sürecinde olursa (%99.999999999) iade işlemi başlatın.
Ben 3600cl15 RAM için 40 gün bekledim, hala tedarik sürecinde olunca onu iptal edip hepsiburada dan aldım. Aynı fiyata 4133cl19 RAM, 12 saat içinde elimdeydi. 😁
Nanokatalog pişmanlıktır. 🤮

21 ağustosda sipariş verdiğim Seasonic 750 W 80+ PSU bu hafta Avrupa'dan yola çıkacaktı. Pazartesi net bilgi vereceğiz dediler. Yani 9 gün oldu yeni yola çıkacak. Çıkana kadar sıkıntı zaten çıksa 2 günde Türkiye'de iki günde de benim evde olur muhtemelen toplam 2 hafta sürüyor kafadan. Daha önce Arctic Freezer 33 CPU soğutma aldım oda 1 hafta yada 10 gün sürmüştü. Her hafta çarşamba ve Cuma günleri soruyorum durum ne diye cevaplıyolar. Özellikle cuma günleri sor yani cumadan cumaya. Nanokatalog şöyle bir yer sipariş verip unatacksın sonra sürpriz bir şekilde evine gelecek. Aliexpress gibi nerdeyse. 2 ay bekleyende gördüm ama ben peşin söyledim 1 ay 2 ay bekleyeceksem istemiyorum almıcam dedim yok dediler o kadar sürmez 5-7 gün sürer dediler :D Birde CPU anakart RAM sordum hiç biri stoklarında yok stoklarında ne var merak ediyorum güncel bileşenler sorduklarımda yani.

Kardeş bence para iadesi talep etme. Neden, çünkü eminim aldığın ürünün yurtiçi fiyatı ile senin aldığın fiyat arasında fiyat farkı vardır. Bak burda sana herkes sadece geç gelir demiş, gelmez demiş mi, hayır. Hem sen iade talebinde bulunduğunda da paranı almak için bekleyeceksin. Belki de sen iade istemeseydin ürün elinde olacaktı. Yani Amazon'dan almanıda önermem. Gelen üründe bir sıkıntı varsa bir muhattabın yok Türkiye'de. Ama Nanokatalog'ta en azından bir muhattabın var. Bir sıkıntı çıkarsa en azından gidip oradan paranı alabilirsin. Kısaca bence gelmesini bekle.

Kardeş bence para iadesi talep etme. Neden, çünkü eminim aldığın ürünün yurtiçi fiyatı ile senin aldığın fiyat arasında fiyat farkı vardır. Bak burda sana herkes sadece geç gelir demiş, gelmez demiş mi, hayır. Hem sen iade talebinde bulunduğunda da paranı almak için bekleyeceksin. Belki de sen iade istemeseydin ürün elinde olacaktı. Yani Amazon'dan almanıda önermem. Gelen üründe bir sıkıntı varsa bir muhattabın yok Türkiye'de. Ama Nanokatalog'ta en azından bir muhattabın var. Bir sıkıntı çıkarsa en azından gidip oradan paranı alabilirsin. Kısaca bence gelmesini bekle.
Hocam yeni bilgisayar topladım anakartı beklemem gerekiyor ve o kadar uzun zaman bekleyemem malesef 100tl daha fazla verir erken kavuşurum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı