Nanokatalog battı mı?

Ah be dostum. 2 kere ürün almışsın 35 günde gelmiş.

Bana o sürede gönderecek firmayı şikayet edip dava ederdim. Sen bunu 2 kere yapıp 3. yü söylüyorsun.

Şu an sana acayip kızdım kusura bakma.

Benim süre ile sıkıntım yok adamlar anca tedarik ediyorlar gümrükte takılma, yurtdışından gelme falan o sürelere tekabül ediyor zaten
Ha bu arada ürünü kendim almadım bir bilgisayarcı dükkanından sipariş ettirdim ben Sakarya'nın bayi sorumlusuyum dedi onlar zaten 3, 5 kişi çalışıyorlar ben oradan ürün sipariş ettirdim 20, 30 günde geliyor demişti o adam bayi sorumlusu olduğu için anakartın gelme olasılığı yükselir mi veya paranın iadesi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Benim süre ile sıkıntım yok adamlar anca tedarik ediyorlar gümrükte takılma, yurtdışından gelme felan o sürelere tekabül ediyor zaten
Bankaya itiraz açanlar parayı geri alabiliyor diye duymuştum. Bankaya ödeme itirazı sunuyorlar ürün gelmedi diye. Fazla bir bilgim yok ama deneyebilirsin. En kötü avukat tanıdığın varsa parayı çok kolay alabilir.
Ayrıca Donanım Haber'de gördüğüm bu görüntü artık battıklarını gösteriyor.
6c599225729958019b5bfa0bfd9529f6.jpg
 
Valla bende ekran kartı aldım 20 günde elime ulaştı ve haberleşmede sıkıntı yaşamadım. Sanırım şanslıydım bunları okuyunca.
 
İnternernet üzerinden yapılan alışverişlerde ürün teslim edilmezse banka sorumludur. Kesinlikli bankaya talep edilmeli büyük ihtimal paraları alabilirler.
 

Geri
Yukarı