Nanokatalog Berbat Ötesi Satış Sonrası Servis Deneyimi

• Konuyu başlatan Silinen üye 164587
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 4.307
S

Silinen üye 164587

Ziyaretçi
Normalden daha uygun diye buradan almak gibi bir hata yaptım. Bir joystick almıştım ve birkaç ay sonra axsiste titremeler olmaya başladı aşağıdaki videodaki gibi. Hatta ondan daha fazla bir şekilde

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Firmaya kargo ile gönderdim. Ertesi gün ellerine ulaşınca aradılar. Telefondaki kişi cihazda sorun olmadığını bunu benim anakartımdaki bir sorundan dolayı olduğunu vs birkaç saçmalık anlattı. Geri aradım birkaç bilgisayarda daha denedik aynı sorunu yaptı cihazda sorun var tekrar bakın sonra uğraştırmayın beni diye. Bana Whatsapptan video göndermeyi teklif etti. Kabul ettim gönder diye. 24 Saat geçti ortada video falan yok...

Sonuç mu ? Kabul etmedi cihazda sorun yok dedi ve cihaz bana alıcı ödemeli olarak geri geliyor! Umarım dedikleri gibi sorun yoktur da...

4 bilgisayarda aynı sorunu yapan bir cihazda nasıl bir sorun olmayabilir ki ? Bu joystickten anlayan birileri yardımcı olursa bana sevinirim...

Eğer cihaz bana sorunlu gelirse elimdeki kargo fişi ve servis raporu ile birlikte yasal yollardan hakkımı aramayı düşünüyorum. Tabiki bunuda tecrübe olarak buraya yazmayı ihmal etmeyeceğim

Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aldığınız ürünün zaten Türkiye garantisi yok. Daha ne bekliyorsunuz anlamıyorum. Burada arkadaşlara da hep dedim 3 kuruş daha ucuza alacağım diye başınızı ağrıtmayın diye. Hala nanokatolog gibi satıcılarda yönelip sonra problemler cevapsız kaldığında cinnete geliyorsunuz.
Geçmiş olsun.

Herhangi bir ürün alacak, bilgisayar toplayacaksam, Vatan ve İtopya dışında hiç bir yerden toplamam sonra böyle oluyor, geçmiş olsun.

Ucuz ucuz bilinmedik sitelerden ürün alıp gelip burda yasal hakkımı arayacağım felan yazmayın arkadaşım. Tanıdık iyi sitelere bakın bundan sonra.
Pekte bilinmedik sayılmaz aslında. Birkaç forumda görmüştüm sıkıntısız diye o yüzden almıştım...
Aldığınız ürünün zaten Türkiye garantisi yok. Daha ne bekliyorsunuz anlamıyorum. Burada arkadaşlara da hep dedim 3 kuruş daha ucuza alacağım diye başınızı ağrıtmayın diye. Hala nanokatolog gibi satıcılarda yönelip sonra problemler cevapsız kaldığında cinnete geliyorsunuz.
Geçmiş olsun.
Satış öncesinde kendimiz servise gönderiyoruz vs vs birsürü şey dedikleri için buraya bunu yazıyorum. Asıl yazma sebebim olurda internette araştıran çıkarsa buradan birşey almadan önce görsün diye birde bu sorunun anakart ile ne alakası olabilir kısmı var tabi...
Herhangi bir ürün alacak, bilgisayar toplayacaksam, Vatan ve İtopya dışında hiç bir yerden toplamam sonra böyle oluyor, geçmiş olsun.
Ya Amazondan getirtecektim ki dolar kuru ortada yada burdan alacaktım 100 150 tl kar ediyim derken olana bak. Teşekkürler

Ne halt olduğu belli bir site o yüzden önceden ürün araştırılıp sipariş edilmeli bu onların eksikliği bizlerin değil. Üründe sorun olursa o ayrı bir dert. Olaydan sonra yüzyüze görüştüğüm kişilerin de önermediği yer. Buna gelene kadar dolu site var. Geçmiş olsun. Ben de site mağdurlarındanım. Sorun yaşadığım tek sitedir dolu site var millete bu siteyi önerecek değilim.

Nanokatalog birçok kişinin alışveriş yaptığı bilindik bir site aslında. Sorunsuz alışveriş yapanlar da var, böyle sıkıntılar ile karşılaşan da. Umarım sorununuz çözülür.

Bende alışveriş yaptım. i3 8100, Corsair 2400 MHz CL 14 RAM , Asus Rog Strix B360-G anakart sipariş verdim. İşlemci ile RAM'i bu ayın 3 ünde sipariş geçtim işlemci stoktaydı 7 sinde elime geldi RAM'ler hala gümrükte bekliyor. 16 sında da Anakartı sipariş ettim. Süre sıkıntısı var evet ama 5-7 gün yazısına bende kandım. Bilseydim böyle gecikecek almazdım. Ha acelem yok sistem zaten parça parça alıyorum 2 aydan önce birleştiremem. Bu ürünler de elime geçince zaten bi tek ekran kartını ordan alıcam o da stoklarında var direk gelir daha da alışveriş yapmam önermem de. 20-30 fazla verir başka yerden alırım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı