Nanokatalog.com Alışveriş Kaygısı

revesnacrime

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, ben 6 Ocak 2018 tarihinde Nanokatalog'dan Cryorig H7 islemci soğutucusu ve Corsair CX650M güç kaynağı sipariş vermiştim. Siparişlerimi kontrol ettigimde sürekli "Tedarik Sürecindedir" yazdığını farkettim. Bu konuyu daha fazla araştırdığımda birçok kişinin de bu şekilde mağdur olduklarını, ürünlerinin 1 ayda veya hiç ellerine ulaşmadıklarını okudum. Bazen de sipariş ettiğiniz üründen farklı bir ürün bile gönderebiliyorlarmış. Sizce siparişimi iptal etmeli miyim? Çünkü bu iki parça hariç tüm sistem hazır ve daha fazla bekleyemem.

Teşekkürler...

Son düzenleyen: Moderatör:
dostum benim sürekli alışveriş yaptığım biyer güvenilir bir sitedir ne kadar sürer konusuna gelince müşteri hizmetleriyle gün içerisinde irtibata geçebilirsin 16 ocak gibi eline geçer 7 iş günü diyorlar genelde tabi arayıp takip etmelisin

dostum benim sürekli alışveriş yaptığım biyer güvenilir bir sitedir ne kadar sürer konusuna gelince müşteri hizmetleriyle gün içerisinde irtibata geçebilirsin 16 ocak gibi eline geçer 7 iş günü diyorlar genelde tabi arayıp takip etmelisin

Peki anladım, umarım öyle olur ben de irtibata geçeceğim zaten, teşekkür ederim.

Ürünlerin garantisi yok almayın, birde 1 hafta sonra stokta olacak diyorlar 1ay geçiyor hala stokta yok, iptal ettiriyorsun siparişi 20 gün sonra para yatıyor, yok bu cuma, bu hafta kesin falan yalanlarla iş yapıyorlar hiç bulaşmayın, hepsiburada dan alın mis gibi

20 gündür iptal ettiğim ücret iadesini hala yatırmadılar.Kesinlikle önermiyorum.Tedarik süreci tamamen aldatmaca bence.Siparişi iptal etmek istediğinizde 2 hafta gibi uzun bir süreç daha başlıyor ki buna öfkelenmemek elde değil.Adamlar ellerinde olmayan ürünleri satıyor ki buda kanun dışı bence.Denetlenmesi gereken bir alış veriş sitesi.Bunun için gerekli yerlere şikayet başvurusunu yaptım.Alış veriş yapmamanızı öneriririm.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı