DIFFERENTE
Hectopat
Daha fazla
05.05.2017 tarihinde verdiğim INNO 3D GTX 1050 TI ekran kartı bugüne kadar gelmedi. Sürekli oyaladılar ve en sonunda bana Pazartesi yani bugünkü sevkiyatta gelmez ise ''Size başka marka GTX 1050 TI yollayacağız '' dendi. Fakat bugün sabah aradığımda böyle bir bilgi bize gelmedi diye beni geri çevirdiler. Ben de işlemi iptal edin dedim ve yaklaşık 20 günü boşu boşuna beklemiş oldum. Bu arkadaşlar e- ticaret işini beceremiyorlar. Buradan benim yazımı okuyan arkadaşlarıma ve bu site üzerinden sipariş verecek olan arkadaşlara çok önemli bir şey söyleyeceğim. Arkadaşlar nanokatalog.com adlı internet sitesinden eğer mağdur olmak istemiyorsanız alışveriş kesinlikle yapmayınız. 50 TL daha fazla verin kafanız rahat olsun. Ben bu hataya düştüm. Siz düşmeyin. Halbuki bir çok yerde bu site güvenilirdir diye belirtilmiş. Fakat bu site hiç de güvenilir değil. Ben havale ile satın almıştım. Fakat benim iptal işleminden sonra acaba kaç günde param geri iade edilecek meçhul. Bir 20 gün daha beklerim herhalde. Yazımı okuyan herkese teşekkürler.