Nanokatalog.com Ekran Kartı Rezaleti

Arkadaşlar ekran kartı markası,ekran kartı modeli araştırmaktan ekran kartını alacağım siteyi araştırmak aklıma gelmediğinden dolayı Nanokatalogdan alışveriş yaptım. Alışverişimin üzerinden tam olarak bir hafta geçmesine rağmen hale tedarik sürecinde ve benim forum sitelerini gezmek yeni aklıma geldi oldukçada gözüm korktu. Ne olur bu iş ne zaman gelir veya gelir mi ,bir ay sonra mı gelir?

Arkadaşlar ekran kartı markası,ekran kartı modeli araştırmaktan ekran kartını alacağım siteyi araştırmak aklıma gelmediğinden dolayı Nanokatalogdan alışveriş yaptım. Alışverişimin üzerinden tam olarak bir hafta geçmesine rağmen hale tedarik sürecinde ve benim forum sitelerini gezmek yeni aklıma geldi oldukçada gözüm korktu. Ne olur bu iş ne zaman gelir veya gelir mi ,bir ay sonra mı gelir?
Ürününüz geldi mi?

Ürününüz geldi mi?
Şöyle anlatiyim ürünüm uzuun bir süre gelmedi.(Buraya kadar okuyan arkadaşlar sonunda geldiğini düşünmesin :kıkırda:) 9 Temmuzda başlamıştı sipariş serüvenim yaklaşık 15 günde gelmedi. Bende aynı zamanda araştırmalarıma devam ettim.Bu tarihler arasında hepsiburadada KDV indirimi gibi bişey vardı msi gtx1060 6gb oc edition 1650 tlydi. Nano katalogdan alıcağım ürün galax gtx1060 6gb oc editiondu 1680 tlydi.Hem daha iyi bir ürün, hem daha güvenli bir site,hem daha hızlı bir teslimat bulmuştum. Fırsatı kaçırmamak içinde hemen nanokataloğu arayıp iade sürecimin başlatılmasını 15 günde gelmedi dahada belirli bir gün veremediklerini söyledim. Telefondaki kişiler böyle kurumsal firma çalışanı şeklinde konuşmuşlardı bana sürekli, işte Ensar Bey şöyle Ensar Bey böyle iade talep ettikten sonra hemen tavırlar değişti. Tamam abi ederiz iade, Bey ortadan kalktı arada abi çekiyo falan arada içeriye bağırıyo ;
-mehmet abii , abi kredi kartına iade kaç gündüü
Her neyse 9 ila 12 gün arası oluyomuş iade işlemi karta, 12-13 gün gibi bişeyde ordan oldu hala param gelmedi. Anlıycağınız pişmanlıktır abi şu siteyi kullanmayın. Bende kasa toplarken şunu söyleyenlerle çok karşılaştım 100 -150 lira fazla verin sağlam olsun gerçektende öyle veya benim gibi bi kampanyaya denk gelirseniz ne ala. 3 Kelimelik bi soruya biraz fazla oldu ama herkesi bilinçlendirmek istedim iyi forumlar :)

Ben de epey bir parça aldım burdan ama söylenildiği gibi bir gecikme olmadı. Ama haklısınız, herkes bir heyecanla satın alıyor. Biraz hassas olabiliyor.

05.05.2017 tarihinde verdiğim INNO 3D GTX 1050 TI ekran kartı bugüne kadar gelmedi. Sürekli oyaladılar ve en sonunda bana Pazartesi yani bugünkü sevkiyatta gelmez ise ''Size başka marka GTX 1050 TI yollayacağız '' dendi. Fakat bugün sabah aradığımda böyle bir bilgi bize gelmedi diye beni geri çevirdiler. Ben de işlemi iptal edin dedim ve yaklaşık 20 günü boşu boşuna beklemiş oldum. Bu arkadaşlar e- ticaret işini beceremiyorlar. Buradan benim yazımı okuyan arkadaşlarıma ve bu site üzerinden sipariş verecek olan arkadaşlara çok önemli bir şey söyleyeceğim. Arkadaşlar nanokatalog.com adlı internet sitesinden eğer mağdur olmak istemiyorsanız alışveriş kesinlikle yapmayınız. 50 TL daha fazla verin kafanız rahat olsun. Ben bu hataya düştüm. Siz düşmeyin. Halbuki bir çok yerde bu site güvenilirdir diye belirtilmiş. Fakat bu site hiç de güvenilir değil. Ben havale ile satın almıştım. Fakat benim iptal işleminden sonra acaba kaç günde param geri iade edilecek meçhul. Bir 20 gün daha beklerim herhalde. Yazımı okuyan herkese teşekkürler.
Evet site dolandiricidir 40 gundur oyaladilar urunumu alamadim , 20 gundurde parami iade etmiyorlar site dolandirici mis gibi bu dolandirici olmadigini idda eden arkadaslarin kalbini kırarım ona gore , zaman gecmeden resmi yerlere basvursin madurlar

Çocuklar sakin 😄Mağdur olduğunu düşünen varsa davasını açsın, iade zaten aynı gün olmaz hepsi burada da bile 8 gün bekletiyorlar en az.
Kaldı ki bu adamların olayı yavaş ve ucuz fiyata sunmak, sen burdan alışveriş yapıp başka yerde ucuzunu görüp iade ediyorsan ve aynı gün paranın yatacağanı düşünüyorsan zaten baştan hatalısın 🙂
Pc yi ucuza ve acelesi olmayan beklerim diyenler buradan toplasın

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı