Nanokatalog.com güvenilir mi?

Nanokatalog güvenilir mi?

• Kesinlikle güvenilir.

Oy: 74 18,9%
  • Hayır değil.

Oy: 48 12,3%
  • Fikrim yok.

Oy: 200 51,2%
  • Güvenilir gibi.

Oy: 69 17,6%

• Oy verenlerin toplamı
    391
Aynı soru benim için de geçerli. Kasa bakarken Thermaltake distiribütörünün ülkemize getirmediği Thermaltake Core V21 matx küp kasayı gördüm. Ama tükendi yazıyor. Distiribütör getirmezken bunlarda olabilmesi biraz düşündürdü beni. İşin ilginç tarafı heryerde de reklamlarını görüyorum. Alışveriş yapan olduysa tecrübelerini paylaşır umarım.

V21 kasayı ben aldım şansına küs ve 2. Alış verişimdi bende sizin gibi düşündüm önceleri, yerleri istanbul perpada gittim buldum. İlk alış verişim MSI B150M bazookasıydı aldım 10 gün sonra falan arada rami görmemeye başladı söyledim hemen değiştirdiler sorgusuz sualsiz. Sonraki alış verişim kasa oldu. Bildiğim kadarıyla Thermaltake kasaları vektron getiriyor ama vektronun sitesinde bile bu kadar çok kasa modeli yok açıkçası içeri girdiğinizde sağınız solunuz kasa. Ama hepsinden önemlisi çok ilgililer geçenlerde de upgrade için RAM aldım bu sefer internetten alış veriş yaptım. Akşamına kargoya verildi diye sitede durumunu gördüm siparişimin. RAM geldiğinde çok iyi paketlenmişti tabiri caizse 0.5 uç gönderseler kırılmadan gelir benim tecrübem bu. Ayrıca söyledikleri kadarıyla elindeki ürünleri aynı gün (bana böyle oldu yarım saatte kargoya verildi) ; yurtiçi distribütörlerden tedarik ettiklerinide 1 gün sonra kargoya verdiklerini söylediler.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Asabi Bakış açında haklısın ne diyeyim bende senin gibi düşünürdüm. Genelde forumlarda işim olmaz bir iki foruma üyeliğim var onun dışında sadece gezerim forumları. Sırf yaşadığım tecrübeyi yazmak için kayıt oldum. İsteyen istediği gibi düşünür. Ayrıca bu durumlarda gidip görmek en mantıklısı yakın birisi varsa gitsin görsün. Ben öyle yaptım.

Bir arkadaş disqus üzerinden Gtx 1070'i bu siteden almak istediğini buranın ucuza getireceğini söyledi bende merak ettim açıkcası güvenilirliğini çünkü siteyi ilk kez duydum. Kasa gibi parçalar belki alınır çok sorun olmaz ama sizce ekran kartı alınabilecek kadar güvenilir midir ?

Önelikle konuyu hortlatmış oldum özür dilerim. Arkadaşlar bende forumlarda genelde sadece dolaşıyorum ve buradaki yorumlardan faydalanıyorum ama pek yorum yazmıyorum. Rastgele gördüm bu konuyu, fazla yorum olmadığı için alışveriş yapmak isteyen arkadaşlara kendi tecrübemi paylaşmak istedim. Ben n11.com üzerinden bu firmadan alışveriş yaptım. Alışverişim içerisinde 3 tane fan vardı. bu fanlardan ikisi yalpalıyordu, anladığım kadarıyla balans problemi vardı. site üzerinden değişim için geri gönderdim. Kurban bayramı olduğundan değişim için gönderdiğim ürünler n11 tarafından otomatik olarak iade statüsüne düştü(değişim başvurusu üzerinden 3-4 gün geçtiği için ve firma iadeyi onaylamadığı için -bayram arifesisinde geri göndermiştim ürünü doğal olarak firma görmemiş iadeyi-). Ayrıca aldığım ürünleri kupon indirimiyle almıştım, iade ile sonuçlanması yüzünden kuponumda iptal edilmişti(iadeden kupon bedeli düşülerek param hesabıma geri yattı). iadeye düştüğünü öğrendiğim esnada firma beni aradı(Bayramdan sonraki ilk iş gününde). Ürünlerinizi gönderecektik ama ürünleri iade etmek istemişsiniz diye. Durumun n11 kaynaklı olduğunu ve bayram süresince iade onaylanmadığından iadeye düşmüş dedim ve durumun beni memnun etmediğini söyledim. Özür dilediler ve eğer tekrardan alışveriş yapmak isterseniz kendi sitemizden alın kargo bedelini biz karşılayalım dediler. Yoğun bir zamanıma denkgeldiği için siteden alışveriş yapamadım. Hatta birkaç gün geçti tekrar aradılar alışveriş yapmamışsınız, memnuniyetsiz mi kaldınız diye. Hayır dedim birkaç güne alışveriş yapacağım dedim ama siteye giripte yapamadım dedim. birkaç zaman sonra yaptığım alışverişin referens numarasını vererek burada yaşanan kısmi iadeden dolayı ürün bedelleri kadar hesabınızahediye çeki tanımladık diye mail atmışlar. Beklemiyordum böyle birşeyi. Bende sağolsunlar diyip siteye girip alışveriş yapayım dedim ama almak istediğim ürünler olmadığından alışveriş gerçekleştiremedim.
Çok uzattım ama firma için izlenimim dürüst oldukları yönünde. Firma hakkında şüphesi olanlar n11 üzerinden alışveriş yapabilirler. neticede hoşnut kalmazsanız iade edebiliyorsunuz.

Buradaki diğer arkadaşlar gibi ben de güven problemi yaşadım. Biraz araştırma yaptım ve kimi yerlerde sıkıntı olmadığına dair iletileri okuyunca sipariş vermeye karar verdim. 30.01.2017 tarihinde GTX1070 bir ssd ve bir de hdd sipariş ettim. 3 şubat itibarıyla henüz ses seda yok. Siparişte 'tedarik sürecinde' diye yazıyor. Ürün sipariş ederken teslim süresi 5-6 gün diye not vardı. Gelişme olursa yine buradan bildiririm. Merak eden arkadaşların bilgisine.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı