Önelikle konuyu hortlatmış oldum özür dilerim. Arkadaşlar bende forumlarda genelde sadece dolaşıyorum ve buradaki yorumlardan faydalanıyorum ama pek yorum yazmıyorum. Rastgele gördüm bu konuyu, fazla yorum olmadığı için alışveriş yapmak isteyen arkadaşlara kendi tecrübemi paylaşmak istedim. Ben n11.com üzerinden bu firmadan alışveriş yaptım. Alışverişim içerisinde 3 tane fan vardı. bu fanlardan ikisi yalpalıyordu, anladığım kadarıyla balans problemi vardı. site üzerinden değişim için geri gönderdim. Kurban bayramı olduğundan değişim için gönderdiğim ürünler n11 tarafından otomatik olarak iade statüsüne düştü(değişim başvurusu üzerinden 3-4 gün geçtiği için ve firma iadeyi onaylamadığı için -bayram arifesisinde geri göndermiştim ürünü doğal olarak firma görmemiş iadeyi-). Ayrıca aldığım ürünleri kupon indirimiyle almıştım, iade ile sonuçlanması yüzünden kuponumda iptal edilmişti(iadeden kupon bedeli düşülerek param hesabıma geri yattı). iadeye düştüğünü öğrendiğim esnada firma beni aradı(Bayramdan sonraki ilk iş gününde). Ürünlerinizi gönderecektik ama ürünleri iade etmek istemişsiniz diye. Durumun n11 kaynaklı olduğunu ve bayram süresince iade onaylanmadığından iadeye düşmüş dedim ve durumun beni memnun etmediğini söyledim. Özür dilediler ve eğer tekrardan alışveriş yapmak isterseniz kendi sitemizden alın kargo bedelini biz karşılayalım dediler. Yoğun bir zamanıma denkgeldiği için siteden alışveriş yapamadım. Hatta birkaç gün geçti tekrar aradılar alışveriş yapmamışsınız, memnuniyetsiz mi kaldınız diye. Hayır dedim birkaç güne alışveriş yapacağım dedim ama siteye giripte yapamadım dedim. birkaç zaman sonra yaptığım alışverişin referens numarasını vererek burada yaşanan kısmi iadeden dolayı ürün bedelleri kadar hesabınızahediye çeki tanımladık diye mail atmışlar. Beklemiyordum böyle birşeyi. Bende sağolsunlar diyip siteye girip alışveriş yapayım dedim ama almak istediğim ürünler olmadığından alışveriş gerçekleştiremedim.
Çok uzattım ama firma için izlenimim dürüst oldukları yönünde. Firma hakkında şüphesi olanlar n11 üzerinden alışveriş yapabilirler. neticede hoşnut kalmazsanız iade edebiliyorsunuz.