Nanokatalog.com güvenilir mi?

Nanokatalog güvenilir mi?

• Kesinlikle güvenilir.

Oy: 74 18,9%
  • Hayır değil.

Oy: 48 12,3%
  • Fikrim yok.

Oy: 200 51,2%
  • Güvenilir gibi.

Oy: 69 17,6%

• Oy verenlerin toplamı
    391

Canlı bağlantıdan siparişin durumunu sordum. Pazartesi günü yani ayın 6sında ekran kartı ile hdd'nin geldiğini ancak ssd'nin hala beklendiğini söylediler. SSD bugün gelecekmiş ve bugün siparişin 8. günü. Sözleşmeye göre 6 gün içinde gelmediğinde siparişi iptal edebilirdim ancak etmedim. Hala bekliyorum

Evet arkadaşlar 11 Şubat itibarı ile ürünler elime geçti. Normalde sipariş ettiğim hdd ile ekran kartı normal tedarik süresi içinde (6 gün) geldi ama SSD bazı aksakliklardan dolayı gelmediği için ve ben de bir süre daha beklemeyi yegledigim için süreç bu kadar uzun oldu. Sonuçta da ssd'yi iptal ettim. Gecikmeden kaynaklı yaşadığım mağduriyetten ötürü firma beni arayıp bir hediye teklif etti. Ben de kabul ettim ve sonuç olarak memnun kaldığımı ve bu siteye güvenebileceginizi söylemek isterim. Yalnız sistemi çalıştırmayı henüz basaramadigim için ürünlerin durumu hakkında bir şey söyleyemeyeceğim. Fakat fiziksel durumlarında sıkıntı görünmüyor.

Canlı bağlantıdan siparişin durumunu sordum. Pazartesi günü yani ayın 6sında ekran kartı ile hdd'nin geldiğini ancak ssd'nin hala beklendiğini söylediler. SSD bugün gelecekmiş ve bugün siparişin 8. günü. Sözleşmeye göre 6 gün içinde gelmediğinde siparişi iptal edebilirdim ancak etmedim. Hala bekliyorum

Evet arkadaşlar 11 Şubat itibarı ile ürünler elime geçti. Normalde sipariş ettiğim hdd ile ekran kartı normal tedarik süresi içinde (6 gün) geldi ama SSD bazı aksakliklardan dolayı gelmediği için ve ben de bir süre daha beklemeyi yegledigim için süreç bu kadar uzun oldu. Sonuçta da ssd'yi iptal ettim. Gecikmeden kaynaklı yaşadığım mağduriyetten ötürü firma beni arayıp bir hediye teklif etti. Ben de kabul ettim ve sonuç olarak memnun kaldığımı ve bu siteye güvenebileceginizi söylemek isterim. Yalnız sistemi çalıştırmayı henüz basaramadigim için ürünlerin durumu hakkında bir şey söyleyemeyeceğim. Fakat fiziksel durumlarında sıkıntı görünmüyor.
Yeni bir site olduğundan tedarik sıkıntısı yaşanıyordur belki. Çok üzerine gitmemek lazım potansiyel bir site bana sorarsanız.

Çok teşşekür ederim bende diğer arkadaşlar gibi kaliteli sistem kurucaktım beğeniyi attım :)
Trockya.

Son düzenleyen: Moderatör:
B150M Mortar Arctic anakarttan i5 7600 ile görüntü almayı başaramadığım için bugün vatan bilgisayara gidip anakartı iade ettim ve B250M Bazooka aldım. Sonrasında sistem sorunsuz olarak çalıştı. Nanokatalog'dan almış olduğum GTX 1070 ekran kartı ve WD HDD'de de bir sıkıntı yok :like:

Ben ekran kartı ve anakart sipariş ettim pazar akşamı. Şu an tedarik aşamasında. Gelişme olursa paylaşırım.

Bilgisayarıma M.2 SSD disk alacağım. İnternette fiyat araştırması yaptığımda bu firmanın birçok SSD modelinde uygun fiyata satış yaptığını gördüm.

Daha önceden nanokatalog.com firmasını kullananlarımız var mı acaba? Güvenilir mi?

Üye olduğum bir teknoloji grubunda biri Rx 480 sipariş etti. Ürün Almanya' dan geliyormuş. Tedarik sürecini bekliyorlarmış. Konuyla ilgili bir gelişme olursa söylerim tekrar ama güvenilir deniliyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı