Nanokatalog.com güvenilir mi?

Nanokatalog güvenilir mi?

• Kesinlikle güvenilir.

Oy: 74 18,9%
  • Hayır değil.

Oy: 48 12,3%
  • Fikrim yok.

Oy: 200 51,2%
  • Güvenilir gibi.

Oy: 69 17,6%

• Oy verenlerin toplamı
    391
Arkadaşım Nanokatalog 14 gün içinde iade almıyorsa gidersin THH'ye, verirsin dilekçeni ve alırsın paranı. Madem kanunlar hakkında bu kadar bilgilisin bunu da bilmen gerekirdi.

Senin üslubun ve tavırların yanlış, düzgünce konu açıp yardım isteyenler varken senin oraya buraya saldırman samimi değil.

Zaten geri iade alacaklarına eminim eğer Anakarta bir şey yapmadıysanız.

Fişi duruyorsa sıkıntı yok.

Konuyu uzatmanın anlamı yok ben sitenin güvenilir olup olmadığı konusu altına site hakkındaki görüşümü ve yaşadığım olayı bildirdim. Şuan hiç bir şahsiyete de sen site çalışanısın filan demedim tamamen kendi üzerinize alınıyorsunuz. Her ne kadar sizin siteyi önerebildiğiniz kadar benim de site hakkında görüşüm ve yaşadığım sorunu iletme konusunda hakkım var. Nanokatalog güvenilirliği hakkında bir konu bulunduğundan yeni konu ihtiyacı duymadım güvenirlik ve beni yaşadığım olay örtüşmektedir.
Hala iade görüşmesi tam bitmedi yarın tekrar görüşeceğim.Eğer sorunum hallolursa tekrar konuyu güncellerim. Ama bugünkü izleminim budur.

Son düzenleme:
@zeybek91Her yerde bir sorun çıkabilir.

Lakin sizde bir tane sorun çıktı diye site o kadar kötülenmez veya başkalarına tavsiye etmemezlik yapılmaz.

Bir sizde sorun çıktığı için "Güvenilir değildir !" denmez.

Çünkü sizin dışındaki insanlar gayet memnun.

Kötü bir site olsaydı zaten önermezdik.

Siz onları aradığınızda ne dediler ? Almıyoruz mu dediler ?

Kutusu acilmis urunler kullanilmis olarak sayiliyor. Bu durumda iadeyi tereddutsuz geri kabul eden firmalar bir elin parmagini gecmez. Oyle bir konusuyorsunuz ki sanki urun arizali cikmis da Nanokatalog urun iadesi falan yapmiyor. Hepsiburada, Vatan gibi yerler direk aliyormus da tek sikinti bu firmaymis gibi.

Aynen, ben de Nanokatalog calisaniyim. Nasil sallayacaginizi sasiriyorsunuz arkadas. Daha gecen gun yaptiklari ayip yuzunden bu sitede Nanokatalog ismini siliyorduk. Ilgincsiniz ya.

Merhabalar. Bütçem 420 TL civarı Nanokatalog'da ise GTX750 var. Onu alacağım fakat temin süresi 5-7 gün diyor, güvenilir mi?
-Q8200 işlemci ile kullanacağım, PSU'um yeterli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı