MossTeMuerA
Hectopat
Daha fazla
Nanokatalog'dan yaklaşık 10 bin TL tutarında bilgisayar parçaları sipariş ettim. Başta fiyatlarının uygun olması ve Türkiye'de bulamadığım birkaç ürünü satıyor olmaları beni cezbetti. Stokta olduğunu iddia ettikleri ürünlerin ilk taksidini ertesi günü alıp, ürünlerin kendisini tam 20 gün kargolamadılar. Her aradığımda bir sonraki Cumaya geleceğini söyleyerek tam 20 gün geciktirdiler ürünlerin teslimini. 20. günde (Yine bir cuma günü) Ürünün gelmediğini ver bir sonraki cumaya kaldığını söylediklerinde, kendilerine artık güvenimin kalmadığını ve siparişi iptal edeceğimi söyledim. Kendileri de "hay hay" diyerek iptal ettiler. Öncelikle stoklarında olmayan ürünleri stoklarındaymış gibi göstererek müşterilerine satması benim dolandırıcılık olarak nitelediğim bir davranış. Beni bu kadar bekleterek hala getireceklerini iddia etmelerinin hak ettiği betimlemeyi ise şuan burada yapmamayı tercih ediyorum. Eğer ürünleri amazondan sipariş edip gümrükte vergilerini kendim verseydim, benim için daha az zahmetli olacak ve ürünleri çok daha kısa sürede temin edecektim. Kaldı ki bunu bile yapmama gerek yok piyasada Nanokatalog'un beceremediği işi yapan birçok firma var.
Özet: ne bir daha nanokatalog'dan alışveriş yaparım ne de birisine tavsiye ederim.
Özet: ne bir daha nanokatalog'dan alışveriş yaparım ne de birisine tavsiye ederim.