Nanokatalog.com güvenilir mi?

Nanokatalog güvenilir mi?

  • Kesinlikle güvenilir.

    Oy: 74 18,9%
  • Hayır değil.

    Oy: 48 12,3%
  • Fikrim yok.

    Oy: 200 51,2%
  • Güvenilir gibi.

    Oy: 69 17,6%

  • Oy verenlerin toplamı
    391
Sitedeki fiyatlar gerçekten fazlasıyla uygun yani örnek vermek gerekirse Galax GTX 1060 OC 6GB Bulk 60NRH7DSL9OKB GALAX GTX1060 OC 6GB Bulk DVI/HDMI/DP DDR5 bulk - 6.144 MB fiyatı şüphelendiriyor insanı çünkü baya uygun bir fiyata sahip.

Okumaya üşenenler için: NanaKatalog güvenilir mi ?

Bu arada Ryzen 5 1500x sistemi topladım. Gayet sessiz ve güzel çalışıyor. Şu sistem toplama korkumu yenmemi sağlayan herkese teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Güvenlidir. Ama arkadaşın dediği gibi depoları yurt dışında. Bir anakart sipariş etmiştim. Elime ulaşması 14 gün sürdü yani bunu da göz önünde bulundur.
 
Ben burdaki yorumları okudum ve tereddütte kaldım "Alsam mı almasam mı?" diye. Ardından Nanokatalog'u aradım ve sordum: "İnternette hattınızda böyle karışık yorumlar okudum, beni bu konuda aydınlatır mısınız?" Bana : "Biz ürünlerimizi yurt dışından temin ediyoruz ve bu konudada müşterilerimize yalan söylemiyoruz. Bunu bilerek sipariş veriyorlar genellikle. Bazen hatalar ve yanlış anlaşılmalar oluyor ancak yanlış bilgi vermemeye dikkat ediyoruz" dedi. Özellikle alacağım Zotac GTX 1060 AMP'ın stoklarda olup olmadığını kontrol ettirdim. 4 adet olduğunu bildirip aynı gün içerisinde kargoya verdiler. Şuanda Aras kargo ile takip ediyorum bugün elime ulaşacak ürün. Umarım garanti sürecinde arızalanma felan olursa sorun yaşamam, ancak ben siparişimi düzgün bir şekilde gerçekleştirdim. Bence sizler de dikkatli olarak alışveriş yapabilirsiniz.
 
Nanokatalog güvenilir midir? Aşağıdaki parçaları nanokatalogdan alacağım eğer güvenilirse. Kasa-PSU RAM ve HDD başka yerlerden alacağım. Kasa olarak TX K3S 400W 1XUSB3.0, 2XUSB 2.0 ATX Bilgisayar Kasası, RAM olarak Kingston 8GB Hyperx Fury Black DDR4 2133MHz CL14 PC Ram, HDD olarak WD 3.5" 1TB Caviar Blue SATA 3.0 7200Rpm 64MB Cache Harddisk alacağım. Parçaların uyumu nasıldır site güvenilir midir? Şu parça yerine şunu al dersenizde önerilerinize açığım. Herkese şimdiden teşekkürler.
 

Dosya Ekleri

  • Capture.PNG
    Capture.PNG
    13,8 KB · Görüntüleme: 413
Son düzenleyen: Moderatör:
Nano Katalog Güvenilir mi?

Güvenilirdir fakat sipariş ettiğiniz ürün depolarında yoksa gelmesi uzun sürebiliyor.

Bu durumu bileşenleri ucuza satarak kapatıyorlar diyebilirim.
 
Hocam isterseniz siz bana toplam bütçenizi söyleyin size yeni bir sistem toplayayım.

Attığınız sisteme bir baktımda iyi değil maalesef.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı