Nanokatalog Güvenilir mi?

2-3 ay beklemeniz elinize bozuk, garantisiz, cayma hakkı bulunmayan ürün ulaşma şansına sahip olmanızdan daha mantıklı bence :D. Keşke satın alım gerçekleştirmeden burada konu açsaydınız.

Hocam ürünü kargodan aldığım andan itibaren kayıtta olacağım herhangi bir sorunda tabu gibi kanıtım olur. ürünler şuan zamlanmış durumda

Hep aynı yalanı atıyorlar ürün gelmeyince. Bana da 2. hafta oldu, aradım sordum. Dedikleri şu:
Ben: Ürün ne zaman gelecek? 5-7 gün olayı yalan oldu sanırım?
M.T. : Üründen her hafta gelen Avrupa stoğumuzdan 2 adet gelmiş. Toplamda 4 tane talep var. Siz 3. sıradasınız.
Ben: Her hafta geliyorsa 2 haftadır ne yapıyorsunuz?
M.T. : 404 not found.

Hep aynı yalanı atıyorlar ürün gelmeyince. Bana da 2. hafta oldu, aradım sordum. Dedikleri şu:
Ben: Ürün ne zaman gelecek? 5-7 gün olayı yalan oldu sanırım?
M.T. : Üründen her hafta gelen Avrupa stoğumuzdan 2 adet gelmiş. Toplamda 4 tane talep var. Siz 3. sıradasınız.
Ben: Her hafta geliyorsa 2 haftadır ne yapıyorsunuz?
M.T. : 404 not found.

o değil 2 hafta sonra tatile gidicem kargo gelip bulamaz ise sorun büyük :D

Not: Sosyalde sıklıkla bahsettim. Bu siteden ürün falan almayın. Garantiye ihtiyacınız olursa ortada kalırsınız.
o değil 2 hafta sonra tatile gidicem kargo gelip bulamaz ise sorun büyük :D
Şöyle yap. Hergün ara ve baskı yap. Sana stokta olan eşdeğer ürün yollayacaklar. Beni bildikleri için 2. ürünü sipariş ederken elimizde eşdeğeri olsa hemen gönderirim demişti çalışanları. 😀
Not: Sosyalde sıklıkla bahsettim. Bu siteden ürün falan almayın. Garantiye ihtiyacınız olursa ortada kalırsınız.

Şöyle yap. Hergün ara ve baskı yap. Sana stokta olan eşdeğer ürün yollayacaklar. Beni bildikleri için 2. ürünü sipariş ederken elimizde eşdeğeri olsa hemen gönderirim demişti çalışanları. 😀
Hatta ve hatta ürünü sana tedarik edemiyorsa eşdeğerini vermek zorunda. Eğer eşdeğerini de vermezse aynı ürünü başka bir firmadan alıp faturayı onlara kitleyeceğini, bunun onların zorunluluğu olduğunu da belirt ve tehdit et kendilerini. Her gün yap. Bu adamlar bunu hak ediyor çünkü.

Hatta ve hatta ürünü sana tedarik edemiyorsa eşdeğerini vermek zorunda. Eğer eşdeğerini de vermezse aynı ürünü başka bir firmadan alıp faturayı onlara kitleyeceğini, bunun onların zorunluluğu olduğunu da belirt ve tehdit et kendilerini. Her gün yap. Bu adamlar bunu hak ediyor çünkü.

Tüketici heyet mahkemesi 4 gündür savunma istiyor kendilerinden fakat umurlarında değil senin dediğin esdeğer ürün ve başka yerden alıp faturayı onlara kitleme olayını deneyceğim de. Başka yerden alırsam onlar nasıl ödiyecek :D

Tüketici heyet mahkemesi 4 gündür savunma istiyor kendilerinden fakat umurlarında değil senin dediğin esdeğer ürün ve başka yerden alıp faturayı onlara kitleme olayını deneyceğim de. Başka yerden alırsam onlar nasıl ödiyecek :D
Ben bu adamların sattığı ürünü tamir etmedikleri ürün için hakem heyetine başvurdum, kazandım. Bu herifler itiraz ettiler, şuan başvurum bir dava oldu. Bilirkişi, dava ve avukat ücreti derken ödedikleri miktar ürünün fiyatının 2 katını geçti. Benim bu dava vs ücreti ödememi istiyorlar bir de. Bu siteden ürün almayın. Ucuz diye alıyorsunuz hakkınızı gasp etmeye çalışıyorlar.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı