Nanokatalog Güvenilir mi?

Burak5757

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhabalar. Bilgisayarıma RAM almayı düşünüyorum. Nanakatalogta 8X2 GB Corsair RAM buldum. Fiyatı uygun gibi. Site ne kadar güvenli? Daha önce alışveriş yapan var mı? Ayrıca bu RAM'ler nasıldır? Fikir beyan ederseniz çok mutlu olurum. Teşekkür ederim. Ek: Nanokatalog Ram

Son düzenleyen: Moderatör:
İki ay önce ekran kartı aldım. Siparişim onaylandıktan sonra ertesi gün kargoya verildi ve bir sorun yaşamadım. Almadan önce stok durumuna bakın, yoksa gelmesi bir ay bile sürebilir. Güvenebilirsiniz.

İki ay önce ekran kartı aldım. Siparişim onaylandıktan sonra ertesi gün kargoya verildi ve bir sorun yaşamadım. Almadan önce stok durumuna bakın, yoksa gelmesi bir ay bile sürebilir. Güvenebilirsiniz.
Öyle ise alınabilir. Ama sorun çıktığında müşteri hizmetleri pek ilgili değillermiş diye okudum.

Kasamı ve RAM'lerimi Nanokatalog'dan aldım ve güvenilir. Sadece stok durumunu takip etmeniz gerek, ürünler yurtdışından geliyor çünkü.

Öyle ise alınabilir. Ama sorun çıktığında müşteri hizmetleri pek ilgili değillermiş diye okudum.
Cuma günü yaptığım havale pazartesi onaylanmadığında, pazartesi müşteri hizmetlerine söyledim ve sorunu çözdüler. Akşam sipariş onaylandı ve ertesi gün kargodaydı. Bunun dışında müşteri hizmetleri ile pek bir ilişkim olmadı. Garanti işlemi olarak sanırım Nanokatalog gönderiyor. Diğer sitelerden alınması yine de daha iyi olabilir.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı