Nanokatalog Kargoya Verildi Sorunu

Wextor

Decapat
Nanokatalogtan ürün almıştım 21. gün, yani bugün kargoya verildi olarak gözüküyor fakat kargo takip no girilmemiş bu normal mi? Ya da sonra mı girilecek?
IMG_9147.JPG

Nanokatalogtan ürün almıştım 21. gün, yani bugün kargoya verildi olarak gözüküyor fakat kargo takip no girilmemiş bu normal mi? Ya da sonra mı girilecek?
Eki Görüntüle 385103

Tedarik sürecinden dolayı o kadar sürmüştür muhtemelen. Arkadaşın da dediği gibi kod sonradan işliyor çoğu sitede. Ayrıca işlemese bile ürün sizin adınıza soyadınıza geliyor, çalıştıkları kargo firmasını biliyorsanız alacağınız şubeden arayıp sorabilirsiniz, yardımcı olurlar.

Tedarik sürecinden dolayı o kadar sürmüştür muhtemelen. Arkadaşın da dediği gibi kod sonradan işliyor çoğu sitede. Ayrıca işlemese bile ürün sizin adınıza soyadınıza geliyor, çalıştıkları kargo firmasını biliyorsanız alacağınız şubeden arayıp sorabilirsiniz, yardımcı olurlar.

Yurt içi kargo seçmiştim. Şu an çevirim dışı kargo şirketleri yarın sorarım :)

Teşekkürler hocam.
Çalışma saatlerine baktım 9-18 arasıydı sanırım zaten sabah erken uyanır uyanmaz soruyorum :)

Normalde kargolar bu aralıkta çalışıyor hafta içi ama iş hafta sonu olunca öğlene kadar çalışıyorlar zaten dağıtım da olmuyor diye biliyorum cumartesi, pazar zaten kapalı...

Bir de herkese küçük bir bilgi: Bazen kargo firması çalışanları çalışma saati geçtiğinde de şubede bulunabiliyor ve personelin inisiyatifine göre kargonuzu alabiliyorsunuz :D Aklınızda bulunsun... Ama tabi kargo vermek için buna başvurmanızı önermem :D

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı