Nanokatalog ücret iadesi sorunu

Kismebaby

Kilopat
Makaleler
1
Yer
ŞANLIURFA
Daha fazla  
Merhaba, 3 ay önce nanokatalog.com sitesinden EVGA güç kaynağı sipariş ettim ama gecikince ürünü iptal ettirdim.
Fakat ücretini iade yapmıyorlar aksaklık var bahanesiyle geçiştiriyorlar 2 aydır. Tüketici haklarına başvurdum ama 40 gündür savunması istendi yazıyor. Sadece bilen daha önce yaşayan varsa nasıl bir yol izlemeliyim?

Screenshot_20191225-174723.png

Size sadece bunu atıyorum keşke baksaydınız sipariş etmeden önce geçmiş olsun.

Merhaba, 3 ay önce nanokatalog.com sitesinden EVGA güç kaynağı sipariş ettim ama gecikince ürünü iptal ettirdim.
Fakat ücretini iade yapmıyorlar aksaklık var bahanesiyle geçiştiriyorlar 2 aydır. Tüketici haklarına başvurdum ama 40 gündür savunması istendi yazıyor. Sadece bilen daha önce yaşayan varsa nasıl bir yol izlemeliyim?
Sitelerini sürekli ara rahatsız et her gün her saat ara eninde sonunda veriyorlar senin işlemini öne. 2 ay kadar her gün aradım en sonunda alabilmiştim paramı. Rezil bir sitedir alışveriş yapmayın yaptırmayın.

Sitelerini sürekli ara rahatsız et her gün her saat ara eninde sonunda veriyorlar senin işlemini öne. 2 ay kadar her gün aradım en sonunda alabilmiştim paramı. Rezil bir sitedir alışveriş yapmayın yaptırmayın.
Geçmiş olsun. Siparişiniz iptal edildikten kaç gün sonra para iadesi size yapılmıştı peki? İptal olan sipariş sonrası da para iadesi yapılmayan pek çok mağdur var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı