Bende tam tersi oldu.Yaşınız küçükse ve bünyeniz zayıf ise hiç tavsiye etmiyorum. Birkaç defa denediğimde başımı döndürdü, bir keresinde ise çok kötü yapmıştı, kendime gelmem en az 1 saatimi aldı. O günden beri hiç içmiyorum. Bunlar sağlığa çok zararlı ürünler. 1 nargile içmek 1 paket sigarayı içmeye denktir. Bunun da ciğerlerinize ne kadar zararlı olduğunu az çok tahmin ediyorsunuzdur umarım. Son karar sizin, böyle işlere kalkışmadan önce 2 kez düşünün, saygılar.
Arkadaşlar merhaba, lüle hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar beni bilgilendirebilir mi? Kir
lüle hakkında ne biliyorsunuz içimi güzel mi ve en iyi küp köz markası hangisi?
Benim o gıdaların yenmesinin bir sıkıntı çıkarmayacağını ne zaman söylemişim ? Lütfen rica edeceğim bilmediğiniz şeyler hakkında konuşmayın, varsa kanıtınız buyrun. İstediğim gibi de mesaj yazarım, bu sizi ilgilendirmez. Mesajımda herhangi bir sıkıntı görürseniz o zaman haklısınızdır, rapor edersiniz olur biter. Arkadaş tavsiye istemiş ben de verdim.Selamlar tekrardan , bence nargile çok çok küçük olmadığı sürece boyunun bir önemi yok sadece estetik olarak görüyorum.
Bence terbiyesizlikle cevap verdiği felan yok. Hepimiz az çok ceptelefonu ve bilgisayardan anlıyoruz değilmi ? ama genede teknolojik bir cihaz alacağımız zaman çevremize veya forumlara yazıyoruz şu kadar bütçe var ne alayım diye. Demekki bazı şeyleri biliyorsak bile tavsiye alabiliyormuşuz.
Sağlık konusuna gelecek olursak ben üstte yazmışım sigara'dan nefret ederim ama keyif için ayda yılda bi nargile hoşuma gidiyor diye , bugun ilk okul çağından küçük çocuklara deli gibi çikolata şeker yediriliyor cips deriliyor cola içiriliyor , yine tüm şekerli gıdalar insanlar için en büyük risk. Şimdi bunlar yapılırken sıkıntı yok adamın bir nargile keyfine bence 1 kişi söyledi yeter 10 defa söylemenize gerek yok. Herşey zehir zaten bu dünyada önemli olan doz.
Neyse konuya bilgi katmayacak kişiler yorum yazmamalı bence. Sağlık konusunda'da 1 uyarı yeterli herkes biliyor evet zararlı.
Hocam çok teşekkür ederim hemen katılıcam gruba.Samsaris marka lülenin orjinal olanı 360 tl Uzman nargile de mevcuttu.Ben sahte olanını kullandım onun da duman performansı iyidi fakat bilemedim değer mi 360 tl Samsaris lüle için.Oduman marka travel n2 kullanıyorum çelik tüm ekipmanları.Lüle olarak da kefo kir lüle kullanıyorum 109 tl fiyata sahip .Benim kafamı kurcalıyan tek şey nargilenin boyutuydu, onada bir çözüm buldum videolarda.Lüle konusu kullandığın tütüne bağlı bence. Anason içiyorsan kesinlikle toprak lüle ve kahveci takımında içmelisin. Adalya, şerbetli tarzı karışımlar kullanıyorsan sürekli farklı ürün içiyorsan samsaris cam lüle var onu kullanabilirsin bende var gayet memnunum. Takımında çelik ise bu bir artı çelik takıma koku aroma sinmez farklı aromalar içiyorsan bu önemli. Küp köz olarak da One Nation yada Kefo Gold kullanabilirsin. Facebookta 6k+ kişilik Nargile Kulübü adında bir grup var arkadaşım kurucularından ve Türkiye nargile piyasasındaki bütün satıcılar burada. Sende üye ol oraya bir post aç benden daha bilgili arkadaşlar da var hepsi cevaplar sorularını kafanda soru işareti kalmaz. Profesyonel içici ordakilerin çoğu öyle tanımlayayım![]()
Hocam çok teşekkür ederim hemen katılıcam gruba.Samsaris marka lülenin orjinal olanı 360 tl Uzman nargile de mevcuttu.Ben sahte olanını kullandım onun da duman performansı iyidi fakat bilemedim değer mi 360 tl Samsaris lüle için.Oduman marka travel n2 kullanıyorum çelik tüm ekipmanları.Lüle olarak da kefo kir lüle kullanıyorum 109 tl fiyata sahip .Benim kafamı kurcalıyan tek şey nargilenin boyutuydu, onada bir çözüm buldum videolarda.
Hocam bu marpuçun adı ne ve sipsisini nereden bulabilirimHocam n2 travel güzel bir takımdır. Boyutu ufak olabilir ama sorun oluşturacak bir durumu yoktur. Samsarisin bende de çakması var sıkıntı yok yani gidip 360 tl vermeye değmez. Dışı silikon içi cam sonuçta.
Hocam bu marpuç lazım bana nereden bulabilirimHocam çok teşekkür ederim hemen katılıcam gruba.Samsaris marka lülenin orjinal olanı 360 tl Uzman nargile de mevcuttu.Ben sahte olanını kullandım onun da duman performansı iyidi fakat bilemedim değer mi 360 tl Samsaris lüle için.Oduman marka travel n2 kullanıyorum çelik tüm ekipmanları.Lüle olarak da kefo kir lüle kullanıyorum 109 tl fiyata sahip .Benim kafamı kurcalıyan tek şey nargilenin boyutuydu, onada bir çözüm buldum videolarda.
Hocam bu marpuçun adı ne ve sipsisini nereden bulabilirim
Hocam bu marpuç lazım bana nereden bulabilirim
Hocam adı neydi grubun.Hocam dediğim gruba üye ol orda post aç satanlar veya nerden alman gerektiğini bilen illa çıkar bence.
Hocam adı neydi grubun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.