Sürprizbozan Naruto'dan spoiler arıyorum

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Benim anime ile fazla aram yok sadece oyunlarını oynuyorum ve profil fotosu olarak kullanıyorum.
 
Naruto ileride hokage oluyor. Bu arada Naruto filler bölümlerle dolu. Filler bölümleri atlayıp izleyin. Shippuden'de asıl gücü ortaya çıkıyor. Boruto'da nasıl bilmiyorum. Boruto izlemedim :) .
Boruto da gelmiş geçmiş herkesten güçlü. Tabi baryon modda. Ki bu da uzun süren birşey değil.
@sevgilimaldattı Hocam spoilerları açmayın benden söylemesi. Sonra bu kim falan dersiniz.
 
İlk bölümler en keyiflileriydi, daha hiç fill bölüm yok oralarda. Yol yakınken boş ver bırak top 100 anime yaz onları izle. Gerçekten büyüleyici yapımlar var. Çürütme ömrünü boş beleş 1000 bölümlük shounenler ile.
Ya aga düşünme tarzını hiç beğenmedim. İnsanlar zaten vaktinin %40ını ( kim olursa olsun ) boşa harcamıştır. Fillerleri geçsin izlesin.
 
Huh aşırı spoiler vereceğim deyim. Naruto ilerideki bölümlerde kyuubinin gücünü yavaş yavaş açığa çıkarıyor. Jiraiya adında bir sannin ile karşılaşıyor. Jiraiya onu eğitiyor ve onun yeni hocası oluyor. Rasengan adında aşırı güçlü bir jutsuyu Naruto'ya öğretiyor. Ayrıca chuunin sınavlarında köye bir baskın oluyor. Ve 4. hokage ölüyor 5. hokage olarak tsunade adında bir sannin geliyor. Gaara adında bir geninde kumu tamamen kontrol edebiliyor. Ayrıca onun içindede 1 kuyruklu bir yaratık var. Birkaç bölüm boyunca Naruto ve gaara kapışıyor. Naruto bir şekilde kazanıyor ve gaarayı yeniyor. Şu an adını unuttum ama bir karakter vardı. Ve hokage öldükten sonra geri çekiliyorlardı. Ayrıca jiraiya Naruto'ya rasenganı öğretirken kakashi durmayıp sasukeye chidori adında bir jutsu öğretiyor. Bir bölümde sasuke o adını unuttuğum karakterin yanına güç için gidiyor... Çoğu kısmını unuttum ama bayağı bir spoiler verdiğimi düşünüyorum.
 

Geri
Yukarı