Nasa, ISS, Elon Musk kandırıldık mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İbrahim uğraşmaya değmez, bunun gibi başkası da vardı bunlarla tartışmak sadece zaman kaybı. Youtube'dan video atarak kendilerini haklı gören bir güruhtan hiçbir cacık olmaz. Sorulan sorulara diğeri de cevap vermiyordu bu defa vermeyecek, sadece ve sadece video atarak kanıt sunacak, bunlara da kanıt demeye bin şahit ister.

Bilimsel bir düz dünya makaleniz niye yok, bu kadar güveniyorsanız neden kanıtlayamıyor musunuz teorinizi o zaman.

Diğer gezegenler, yıldızlar, uyduların hepsi yuvarlak ne hikmetse sadece milyarlarca gök cismi arasından sadece dünya düz vay be bu kafa ayrı bir kafa.

İbrahim attığım vidoların hepsin izledinmi sonuna kadar yoksa ön yargıyla mı baktın bu delirmiş mi dedin?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyu izledim çok saçma, düz dünyada plaka olmaz, plaka varsa bunların arasındaki bağı ne tutuyor herhalde yapıştırıcı demeyeciksin değil mi?

Videolarda sunulan veriler bilimsel verilerdir ve nasanın sunduğu bilgiler bile kendisiyle çelişmektedir burada düşünce özgürlüğüne ve araştırmaya önem verilmiyor mu neden konuyu kilitleyip olayın üstünü kapatmak?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu videoyu izledim çok saçma, düz dünyada plaka olmaz, plaka varsa bunların arasındaki bağı ne tutuyor herhalde yapıştırıcı demeyeciksin değil mi?

Plaka: Bir şey üzerinde oluşan katman.

Son düzenleyen: Moderatör:
Videolarda sunulan veriler bilimsel verilerdir ve nasanın sunduğu bilgiler bile kendisiyle çelişmektedir burada düşünce özgürlüğüne ve araştırmaya önem verilmiyor mu neden konuyu kilitleyip olayın üstünü kapatmak?
.

plaka: bir şey üzerinde oluşan katman

Durmadan ne olduğu belirsiz insanların videolarını paylaşıp bunları kanıt olarak göstermeye çalışıyorsun. Bir doktora görün.

Ön yargıyla bakmadım. Videoları da izledim. Üzgünüm, ama hiçbir bilimsel dayanağı yok.

Bak en basitinden bunu paylaştım:

Bu alet sayesinde uzayda yönlerini değiştiriyorlar.

Astronotlar için olanı da var, koltuk gibi.

Manyetizma var bir kere. Bunu nasıl açıklayacaksın, düz dünya ile?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00