A Arda3883 Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 274 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 20:53 #1 Merhaba. Steam'e 12 dolar yüklemem lazım ama en fazla 10 dolar yükleyebiliyorum, geri kalan 2 dolara da ihtiyacım var, başka da para yok. Bir yöntemi vs. var mı, direkt Steam cüzdanıma 12 dolar nasıl ekleyebilirim? Yardımınızı bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: Çarşamba 21:00
Merhaba. Steam'e 12 dolar yüklemem lazım ama en fazla 10 dolar yükleyebiliyorum, geri kalan 2 dolara da ihtiyacım var, başka da para yok. Bir yöntemi vs. var mı, direkt Steam cüzdanıma 12 dolar nasıl ekleyebilirim? Yardımınızı bekliyorum.
Çözüm swaghos Çarşamba 21:02 10 doları bakıyenize yükledikten sonra, 2 dolarlık oyun alıp steam cüzdanınıza iade edin.
swaghos Decipat Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 1.018 Çözümler 37 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 21:02 #2 10 doları bakıyenize yükledikten sonra, 2 dolarlık oyun alıp steam cüzdanınıza iade edin. Son düzenleme: Çarşamba 21:12 Artı 0 Eksi Çözüm
UmutMelihAkyol Terapat Zamanın Tanığı İndirim Avcısı Oyun Gurmesi Katılım 14 Kasım 2015 Mesajlar 8.837 Çözümler 159 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: AsRock Phantom Gaming 6800 XT 16 GB RAM: Patriot Viper Venom 32 GB (16x2) DDR5 6000MHz CPU: AMD Ryzen 5 7500F | Phantom Spirit Anakart: ASUS PRIME B650M-R SSD: Kingston 1TB SKC3000S Gen4x4 NVMe M.2 SSD 2: Samsung 970 Evo Gen3x4 NVMe M.2 Cinsiyet Erkek Çarşamba 21:12 #3 @swaghos, bu yoruma ek olarak ekleme yapayım, bunu fazla yapmayın. Suistimal ederseniz iade taleplerinizi reddediyor. Artı 0 Eksi
@swaghos, bu yoruma ek olarak ekleme yapayım, bunu fazla yapmayın. Suistimal ederseniz iade taleplerinizi reddediyor.
swaghos Decipat Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 1.018 Çözümler 37 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 21:24 #4 UmutMelihAkyol dedi: @swaghos, bu yoruma ek olarak ekleme yapayım, bunu fazla yapmayın. Suistimal ederseniz iade taleplerinizi reddediyor. Genişletmek için tıkla... Bunun, bir sınırı var mı? 2 ay içerisinde 3 defa yaptım. Son düzenleyen: Moderatör: Çarşamba 22:02 Artı 0 Eksi
UmutMelihAkyol dedi: @swaghos, bu yoruma ek olarak ekleme yapayım, bunu fazla yapmayın. Suistimal ederseniz iade taleplerinizi reddediyor. Genişletmek için tıkla... Bunun, bir sınırı var mı? 2 ay içerisinde 3 defa yaptım.
UmutMelihAkyol Terapat Zamanın Tanığı İndirim Avcısı Oyun Gurmesi Katılım 14 Kasım 2015 Mesajlar 8.837 Çözümler 159 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: AsRock Phantom Gaming 6800 XT 16 GB RAM: Patriot Viper Venom 32 GB (16x2) DDR5 6000MHz CPU: AMD Ryzen 5 7500F | Phantom Spirit Anakart: ASUS PRIME B650M-R SSD: Kingston 1TB SKC3000S Gen4x4 NVMe M.2 SSD 2: Samsung 970 Evo Gen3x4 NVMe M.2 Cinsiyet Erkek Çarşamba 21:27 #5 @swaghos, sınırı ne kadar bilmiyorum ama ben bundan dolayı iade banı yemiştim. Çok acı bir tecrübeydi. Artı 0 Eksi
@swaghos, sınırı ne kadar bilmiyorum ama ben bundan dolayı iade banı yemiştim. Çok acı bir tecrübeydi.
swaghos Decipat Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 1.018 Çözümler 37 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 21:27 #6 UmutMelihAkyol dedi: @swaghos, sınırı ne kadar bilmiyorum ama ben bundan dolayı iade banı yemiştim. Çok acı bir tecrübeydi. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim, bilgilendirdiğiniz için. Artı 0 Eksi
UmutMelihAkyol dedi: @swaghos, sınırı ne kadar bilmiyorum ama ben bundan dolayı iade banı yemiştim. Çok acı bir tecrübeydi. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim, bilgilendirdiğiniz için.
KS KS A Arda3883 Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 274 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 21:42 #7 UmutMelihAkyol dedi: @swaghos, sınırı ne kadar bilmiyorum ama ben bundan dolayı iade banı yemiştim. Çok acı bir tecrübeydi. Genişletmek için tıkla... Süresiz mi banlanıyorsunuz iade etme hakkınızdan? Ben ilk defa böyle bir şey yapacağım ama önceden de 3-4 oyun normal iade etmişliğim var. swaghos dedi: 10 doları bakıyenize yükledikten sonra, 2 dolarlık oyun alıp Steam cüzdanınıza iade edin. Genişletmek için tıkla... Direk 12 dolarlık oyun alıp iade etsem olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: Çarşamba 22:02 Artı 0 Eksi
UmutMelihAkyol dedi: @swaghos, sınırı ne kadar bilmiyorum ama ben bundan dolayı iade banı yemiştim. Çok acı bir tecrübeydi. Genişletmek için tıkla... Süresiz mi banlanıyorsunuz iade etme hakkınızdan? Ben ilk defa böyle bir şey yapacağım ama önceden de 3-4 oyun normal iade etmişliğim var. swaghos dedi: 10 doları bakıyenize yükledikten sonra, 2 dolarlık oyun alıp Steam cüzdanınıza iade edin. Genişletmek için tıkla... Direk 12 dolarlık oyun alıp iade etsem olur mu?
swaghos Decipat Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 1.018 Çözümler 37 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 21:43 #8 Arda3883 dedi: Süresiz mi banlanıyorsunuz iade etme hakkınızdan ben ilk defa böyle bir şey yapacağım ama önceden de 3-4 oyun normal iade etmişliğim var. Direk 12 dolarlık oyun alsam olur mu? Genişletmek için tıkla... Sık sık, yapmazsanız sorun olmaz büyük ihtimal. Evet 12 dolarlık oyun alıp iade ederseniz de olur. Son düzenleyen: Moderatör: Çarşamba 22:02 Artı 0 Eksi
Arda3883 dedi: Süresiz mi banlanıyorsunuz iade etme hakkınızdan ben ilk defa böyle bir şey yapacağım ama önceden de 3-4 oyun normal iade etmişliğim var. Direk 12 dolarlık oyun alsam olur mu? Genişletmek için tıkla... Sık sık, yapmazsanız sorun olmaz büyük ihtimal. Evet 12 dolarlık oyun alıp iade ederseniz de olur.
KS KS A Arda3883 Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 274 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 21:45 #9 swaghos dedi: Sık sık, yapmazsanız sorun olmaz büyük ihtimal. Evet 12 dolarlık oyun alıp iade ederseniz de olur. Genişletmek için tıkla... Anladım tamamdır ban yersek süresiz mi banlanıyoruz yoksa bir süresi var mıydı? Artı 0 Eksi
swaghos dedi: Sık sık, yapmazsanız sorun olmaz büyük ihtimal. Evet 12 dolarlık oyun alıp iade ederseniz de olur. Genişletmek için tıkla... Anladım tamamdır ban yersek süresiz mi banlanıyoruz yoksa bir süresi var mıydı?
swaghos Decipat Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 1.018 Çözümler 37 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 21:46 #10 Arda3883 dedi: Anladım tamamdır ban yersek süresiz mi banlanıyoruz yoksa bir süresi var mıydı? Genişletmek için tıkla... Süreli banlanırsınız. Artı 0 Eksi
Arda3883 dedi: Anladım tamamdır ban yersek süresiz mi banlanıyoruz yoksa bir süresi var mıydı? Genişletmek için tıkla... Süreli banlanırsınız.