Çözüldü Steam nasıl 10 dolardan fazla bakiye yüklenilebilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Arda3883

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Steam'e 12 dolar yüklemem lazım ama en fazla 10 dolar yükleyebiliyorum, geri kalan 2 dolara da ihtiyacım var, başka da para yok. Bir yöntemi vs. var mı, direkt Steam cüzdanıma 12 dolar nasıl ekleyebilirim? Yardımınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
10 doları bakıyenize yükledikten sonra, 2 dolarlık oyun alıp steam cüzdanınıza iade edin.
@swaghos, bu yoruma ek olarak ekleme yapayım, bunu fazla yapmayın. Suistimal ederseniz iade taleplerinizi reddediyor.

@swaghos, sınırı ne kadar bilmiyorum ama ben bundan dolayı iade banı yemiştim. Çok acı bir tecrübeydi. :D

@swaghos, sınırı ne kadar bilmiyorum ama ben bundan dolayı iade banı yemiştim. Çok acı bir tecrübeydi. :D

Süresiz mi banlanıyorsunuz iade etme hakkınızdan? Ben ilk defa böyle bir şey yapacağım ama önceden de 3-4 oyun normal iade etmişliğim var.

10 doları bakıyenize yükledikten sonra, 2 dolarlık oyun alıp Steam cüzdanınıza iade edin.

Direk 12 dolarlık oyun alıp iade etsem olur mu?

Süresiz mi banlanıyorsunuz iade etme hakkınızdan ben ilk defa böyle bir şey yapacağım ama önceden de 3-4 oyun normal iade etmişliğim var.

Direk 12 dolarlık oyun alsam olur mu?

Sık sık, yapmazsanız sorun olmaz büyük ihtimal. Evet 12 dolarlık oyun alıp iade ederseniz de olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı