Nasıl Ahmet Aga gibi vücut yapılır?

Bu adamın olayı ne? Çok karşıma çıktı şu aralar.

2015'de anıl diye bir kişiyle TTO'ya kumpas kurdular. TTO'nun Kur'an'a küfür ses kaydını paylaştılar kıskandıkları için. Bu TTO yıllardır kendini savunuyordu ama kimse inanmıyordu. En sonunda gerçekler ortaya çıktı YouTube'dan detaylı bak. Uzun uzun anlatmaya üşendim şimdi.

Son düzenleyen: Moderatör:
2015'de anıl diye bir kişiyle TTO'ya kumpas kurdular. TTO'nun Kur'an'a küfür ses kaydını paylaştılar kıskandıkları için. Bu TTO yıllardır kendini savunuyordu ama kimse inanmıyordu. En sonunda gerçekler ortaya çıktı YouTube'dan detaylı bak. Uzun uzun anlatmaya üşendim şimdi.
O olay öyle değildi ses kayıtlarını birleştirip kurana küfür etmiş gibi montajlamışlar. Ama TTO samimi gelmedi bana çünkü olay ilk yaşandığında özür videoları çekmişti madem suçsuzsa neden özür diliyor?

Ama TTO samimi gelmedi bana çünkü olay ilk yaşandığında özür videoları çekmişti madem suçsuzsa neden özür diliyor?

Adam 15 yaşındaydı olay gerçekleştiğinde. Düşünsene, 15 yaşındasın ve ülkenin neredeyse tamamı arkandan sana sövüyor. Gidip dese montaj diye, "he he" diyeceklerdi. Özür dilemekten başka çaresi olmaz insanın öyle bir durumda.

Adam 15 yaşındaydı olay gerçekleştiğinde. Düşünsene, 15 yaşındasın ve ülkenin neredeyse tamamı arkandan sana sövüyor. Gidip dese montaj diye, "he he" diyeceklerdi. Özür dilemekten başka çaresi olmaz insanın öyle bir durumda.
Kanka 15 yaş da iyi kötü mantıklı düşünebileceği bir yaş. Gerçi bilemem o zamanlar eli ayağına dolanmış olabilir. Ölüm tehditleri vs de almıştı. Ama açıklamayı bu kadar geç yapması düşündürücü.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı