Furkan Tirrun
Hectopat
Boşver uğraşma. Derslerine çalış hevese kapılma.
Neden kızdın ki.Kusura bakma ama buradaki kişiler aşk doktoru falan değil. Aşkın sanki belirli bir formulü olsa da söylesek bari her gün okuldan çıkan açıyor konusunu. Hatırlatırım Aşkopata değil Technopat'a konu açıyorsun.
Neden kızdın ki.
Ya alternatif hayat konularını illaki göreceğiz ama. Size katılıyorum doğru sitem.Kızmak değil de sitem etmek diyelim, her gün böyle konular açılıyor ve forumun içeriğine ters düştüğünü düşünüyorum.
Hocam cu mod apk yapar mısınız? Diyesim geliyor. Tamam da neden bütün pislikler bundan çıkıyor?Ya hocam demeyin öyle ne kadar kötü olsa bile hayatın tadı ve tuzu bunlardan ibaret.
Selamlar. Okul başladı herkes sevgili yapma derdinde. Forumda onlarla dolu zaten. Bizim sınıfta da güzel hoş kızlar var ama hayatım boyunca hiç aşık olmadım. Dediğim gibi sınıftaki kızlar güzel ama aşık değilim? Önceden de hiç aşık olmadım. Aşık olup sürekli onu düşünmek istiyorum. Nasıl bir şey yapabilirim. Aşık olmak istiyorum
.
10. sınıfım.
Amacın hoşlandığın kızla arkadaş olmak olsun bence. Herkesin sevgilisi var diye sen de yapmak zorunda değilsin.Selamlar. Okul başladı herkes sevgili yapma derdinde. Forumda onlarla dolu zaten.
10. sınıfım.
Akışına bırak ben de 9.sınıfım ama 7 yaşında başladım okula şu anki yaşım 15.Nasıl bir şey yapabilirim. Aşık olmak istiyorum.
10. sınıfım.
Herkese göre değişir. Bana zaman kaybı gelmiyor. Bana gayet anlamlı geliyor. Sevmeyince üzülmek-ağlama arasında oluyor.Zaman kaybıdır bence.
Yapma psikolojinle oynarsın, hayatının merkezine koyarak sürekli onu düşündüğünü bir kız anlarsa geçmiş olsun, kısacası yapma. Tek cümlede tekrar ediyorum; kendini aşık olmaya zorlama önüne elbet biri çıkar ve belki de çıkmıştır bilmiyorum, aşık olursan da asla hayatının merkezine koymak gibi bir hata yapma başta güzel başlamış gibi gelse bile sonu hep hüsrandır asla şaşmaz. Konu açılalı da baya olmuş ne yaptın?Önceden de hiç aşık olmadım. Aşık olup sürekli onu düşünmek istiyorum. Nasıl bir şey yapabilirim. Aşık olmak istiyorum
.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.