Nasıl Batman gibi bir kişiliğe sahip olurum?

Kural 1: Dolar milyarderi bir ailede doğacaksın.

Kural 2: Yarasalardan korkacaksın.

Kural 3: Korkularının üstüne gideceksin.

Kural 4: Alfred gibi bir bakıcın, kahyan, çöpçatanın olacak.

Kural 5: Annen ve baban gözünün önünde öldürülecek. Tercihen opera çıkışı bunun için ideal.

Kural 6: Kendini suçlayarak 15 yıl kadar yaşayacaksın, aileni öldürttüğünü düşündüğün adamdan sopayı yedikten sonra kendini yollara vuracaksın.

Kural 7: Hapse düşeceksin, mahkumlarla kavga edeceksin.

Kural 8: Perde arkasında aileni öldürten tarikatın liderinin seni bulup eğitmesini bekleyeceksin.

Kural 9: Eğitmenini öldüreceksin. :D

Ek kural: Annenin adı Martha olsun mümkünse, Superman ile düşman olduğunda işler ters giderse annenin adını söyleyip kurtulma ihtimalin olduğunu umacaksın. Batman her zaman pilav yemez, alternatif evrendesin sonuçta bu defa dayak yeme ihtimalin var. :)
Tüm seri spoiler ını verdin tebrik ederim

Arkadaşlar selam, ben bu yıl liseye geçiyorum ve liseye yeni geçtiğim için çevremde bir sürü yeni insan olacak, yani kısaca yeni bir kişilik seçmem lazım eski okulda herkes benden kişiliğimden dolayı nefret ediyordu, ben Batman gibi bir kişiliğe sahip olmak istiyorum, bunun için nasıl davranmalıyım? 2008'deki kara şövalye filmini izledim az önce ondan çok etkilendim o yüzden böyle bir isteğim var, tavsiyelerinizi yazarsanız sevinirim.

Sigma ol hocam tam senlik patrick bateman size çok yakışır öyle olursanız okulun en coolu olursunuz.

Ilk önce sevdiğin birini kaybetmelisin bu seni olgunlaştıracak. Sonra namık ekinden yakın dövüş egitimi almalısın ama bu uzun sürer. Sana tavsiyem bütçen varsa kripton hücresi al. Yoksa pil ömrü az olan kullanılmış yeşil yüzük al(!)

Tüm seri spoilerını verdin tebrik ederim.
Tam ben spoiler kısmına alacaktım. Ne kadar seri raporlanıp düzenleme yapılmışsa bana kalmadan halledildi. Moderasyonu Atatürk'e karşı yapılan nefret söylemlerindeki raporlamalarda da bu kadar seri görmek isteriz...

Arkadaşlar yarın büyük gün geldi, okulum açılıyor yarın (özel okul olduğu için erken açılıyor) tavsiyelerinizi dinledim ve uygulayacağım, yani yarın Batman gibi davranmaya çalışacağım hatta okula 9 yaşındayken arkadaşımın doğum günü partisinde giydiğim Batman kostümüyle gitmeyi düşünüyorum (şu an 14 yaşındayım uyar mı bilmiyorum) hadi bakayım hayırlısı olsun, bir gelişme olursa size aktarırım.

Batman gibi birisi olamazsın çünkü kurgusal karakterlerin ne söyledikleri, ne yaptıkları, nasıl davrandıkları ve bu eylemler sonucunda neler olduğu önceden bir ya da birden fazla yazar, söz yazarı ya da çizgi roman yazarı gibi bu işlerde çalışan profesyoneller tarafından düşünülüp yazılıyor ve kurgulanıyor. Dikkat ettiysen iyi yapım kurgularda diyaloglar hiç sıkmaz çünkü çok iyi düşünülüp yazılmışlardır ve insanı etkileyen ufak detaylar, zeki dokunuşlar vardır. Gerçek hayat böyle değil. Gerçek hayatta kurgusal yapımlardaki gibi davranışlar bekleyemezsin kendinden ve başka insanlardan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı