Nasıl bir insansınız?

DarkDeler

Nanopat
Katılım
22 Mayıs 2025
Mesajlar
905
Çözümler
10
Yer
Türkiye
Ben mesela kimsenin işine karışmam, aşırı konuşmam. Çok aktif biriyim; dışarıdan eve gelip tekrar çıkmam 10 dakika bile sürer. Oyun oynarken genelde 1-2 saat sonra sıkılırım veya ara veririm.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kendi halimde, çevresine ya da birine zararı olmayan, iyi anlaşmaya çalışan, sıkıldığım zamanlar çok olan bir insanım.
 
Eskinin halinin aksine sıkıcı hobileri olan evinden çıkınca huysuzlaşan, tek takıldığından sıkıntılardan uzak bir insan.
 
Bir şeylerden kolayca tiksinmeye yatkın biriyim. İnsanlarla uyumluyum genellikle, sevmesem de manipülatif bir yanım da var. Cana yakın olduğumu düşünüyorum. Sevdiğim insanlardan bir çıkar amacım olmaz. Bakımlı olmaya dikkat ederim, karşımdakinde de ona takılırım. Hayatımı sporla geçirmiş biriydim. Bir süredir fiziksel sorunlardan dolayı yapamıyorum ama en kısa sürede tekrar başlayabilmek istiyorum 🙏
 
Yazı yazmayı seven bir insanım. Hikâyeler yazarken karakterlerime travma vermemezlik yapmam. Ana karakterlerim çoğunlukla iyi insan değil. "güçlüysem, haklıyımdır" tarzı felsefelerle düşünüyorlar. Tabii, bunların hepsini uyduran benim. Çünkü yazar benim. Edebiyat dersinden her zaman yüksek almama yarıyor aslında bu özelliğim ya da herhangi bir yazı yazmalı soruda.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı