- Makaleler
- 3
Daha fazla
Ciddi misiniz hocam ?takım elbise giyinmeye aşırı üşendim ve giyinmedim![]()
Onu bende yaptım hatta sözleşme bile imzalattım ama olmadı.Bu seferde derslerini batırırsın dediler uzun süre oyun oynayıp.(Ortalamam ne kadar yüksek olsa bile.)Arkadaşlar olanları anlatıyorum. Ailemi salona topladım, takım elbise giyinmeye aşırı üşendim ve giyinmedimsonra anlattım babam dediki "22K'ya bilgisayar mı olur uzay bilgisayarımı alıyoruz" dedi annemde sadece dinledi. Neyse annem ve babam 5 dk düşündüler babam dediki takdiri görmem lazım yoksa PC'yi unut dediler. Yani takdir alırsam PC alıyorum arkadaşlar taktikler için çok teşekkür ederim.
Takım elbiseyi giyseydin takdir almana gerek yoktu.Arkadaşlar olanları anlatıyorum. Ailemi salona topladım, takım elbise giyinmeye aşırı üşendim ve giyinmedimsonra anlattım babam dediki "22K'ya bilgisayar mı olur uzay bilgisayarımı alıyoruz" dedi annemde sadece dinledi. Neyse annem ve babam 5 dk düşündüler babam dediki takdiri görmem lazım yoksa PC'yi unut dediler. Yani takdir alırsam PC alıyorum arkadaşlar taktikler için çok teşekkür ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.