Nasıl çıkma teklifi edilir?

Kanka reddedilirim diye hiçbir zaman birisine açılmayacak mısın? Üzme kendini açıl gitsin.

Son düzenleme:

Benimle evlenir misin? Veya benimler aynı evde aynı tuvalete s*çar mısın?

Çok basit! Örneğin: Ayşe ben senin muhabbetinden, sohbetinden çok zevk alıyorum da bunu acaba bir yüz yüze mi yapsak? Seninle birkaç saat geçirmek nasıl olur ediyorum." tarzında bir şey söylersin veya mesaj atarsın eğer onaylarsa gerisi sen de.

Yüz yüze görüşüp teklif edin, red yerseniz büyük ihtimalle arkadaşım olarak görüyorum der. Siz de arkadaş kalabilir miyiz diye cevap verebilirsiniz.

Flört şiddeti ve sevgilinizin kankası olmasından rahatsız olduğun için bu PDF'i okumanı tavsiye ederim;
Okuduktan sonra umarım fikrin değişecektir.

Okuyacağımı sanmıyorum. Fikrimi değiştirmek isteyeceğimi düşünmüyorum. Kankası olan kadından pek sevgili olmaz. Bana göre böyle. 10 tane kankası olur sevgilisinden çektiği çileyi gider kankasına anlatır. Yani kadına kadına sohbet ok. Erkek kankası olan kadına karşıyım. Aynı şekilde kadınlarda kadın kankası olan erkek olarak karşı olursa bu fikir gayet mantıklı.

Direk yapış dudağına seviyorsa devam eder sevmiyorsa ittirir benden bu kadar bol şans.

7 aydır konuşuyorlar zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…