Nasıl çıkma teklifi edilir?

Arkadaşlar bir kızla 7 aydır falan konuşuyorum ve o kızı arkadaşlıktan fazla seviyorum. Ve cıkma teklifi etmeyi düşünüyorum da, reddedilirsem arkadaşlıgımızın da gideceginden korkuyorum. Nasıl etmem lazım?

Benimle evlenir misin? Veya benimler aynı evde aynı tuvalete s*çar mısın?

Çok basit! Örneğin: Ayşe ben senin muhabbetinden, sohbetinden çok zevk alıyorum da bunu acaba bir yüz yüze mi yapsak? Seninle birkaç saat geçirmek nasıl olur ediyorum." tarzında bir şey söylersin veya mesaj atarsın eğer onaylarsa gerisi sen de.

Teklif etmezsen başkası teklif eder onunla sevgili olur yine arkadaşlığınız gider. Şahsen benim sevgilimin kankası olmasından ben rahatsız olurum. Bence çıkma teklifini et. Yüzüne karşı söylemeni tavsiye ederim. Ne hissediyorsan onu söyle.

Flört şiddeti ve sevgilinizin kankası olmasından rahatsız olduğun için bu PDF'i okumanı tavsiye ederim;
Okuduktan sonra umarım fikrin değişecektir.

Flört şiddeti ve sevgilinizin kankası olmasından rahatsız olduğun için bu PDF'i okumanı tavsiye ederim;
Okuduktan sonra umarım fikrin değişecektir.

Okuyacağımı sanmıyorum. Fikrimi değiştirmek isteyeceğimi düşünmüyorum. Kankası olan kadından pek sevgili olmaz. Bana göre böyle. 10 tane kankası olur sevgilisinden çektiği çileyi gider kankasına anlatır. Yani kadına kadına sohbet ok. Erkek kankası olan kadına karşıyım. Aynı şekilde kadınlarda kadın kankası olan erkek olarak karşı olursa bu fikir gayet mantıklı.

Şöyle:
d932db767eb95eab76640db44acdc725.jpg

Direk yapış dudağına seviyorsa devam eder sevmiyorsa ittirir benden bu kadar bol şans.
Aynen knk :d.

7 aydır konuşuyorlar zaten.
AÇILMAYIN AÇILIRSANIZ KAYBEDERSİNİZ o kızı kendine çekmen lazım zamanla sevdirmen lazım kendini, daha sonra yavas yavas oluşur aranız. Ama açılırsan bir daha SİZ diye bir şey olmaz. Arkadaslıgınız da biter.
Kendine cekmen icin ayrı bir konu ac ona da cevap vereyim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı