Güzel bir kulaklık standı - duvara dekorlar - ikinci monitörede bir stant (dikey olacak şekilde) bence şık durur.
Birikmiş paran yoksa bir anda yapamazsın ama monitor standı, daha büyük bir mouse pad, LED ışıklandırma, duvar panelleri, ile yapabilirsin. Çoğu şeyin siyah olduğu için mouse padini de siyah al değiştirirsen.
Çok fark ettirmez ama kabloları yukarıdan değil masanın altında tutup bir düzenleme yapılması bir tık daha ferah gösterir.
Yüksekil ayarlı monitör tutucu alın, yerdeki ve alçak ekranlara baka baka boyun fıtığı olursunuz Allah korusun. Göz hizanız monitörün üst 1/3'lük kısmında olsun yükseklik oalrak.
Dekorasyon falan şimdiden saçma olur zaten ekipmanları dizmişsin. Kabloları sakyalabilirsin. Ve ana monitörünü değiştir bence.Uzun zaman önce çektiğim bir masamın resmini aşağıya bıraktım. O resimden ekranları yan yana getirdim. Başka ne yapmalıyım comp setup için? Güzelleştirmek için?
Eki Görüntüle 2654587
Dekorasyon falan şimdiden saçma olur zaten ekipmanları dizmişsin. Kabloları sakyalabilirsin. Ve ana monitörünü değiştir bence.
Aşırı rahatsız olduğunu ve güzel görünmediğini düşünüyorum. Boyun ağrıtır, boyun fıtığı yapar, ergonomi sıfır.Hocam internette böyle yerde kullanıyorlar ya benim de hoşuma gitmişti ondan öyle yapmıştım.
Görselden anlaşılmıyordu panelinden falan dedim sanırım. Bir şey değişmene gerek yok gibi geliyor ama kendi rahatına göre ayarla setupu.Neden acaba hocam? Monitör 240Hz Zowie.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.