Nasıl comp setup yapılır?

• Konuyu başlatan Groj
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 134

Groj

Picopat
Uzun zaman önce çektiğim bir masamın resmini aşağıya bıraktım. O resimden ekranları yan yana getirdim. Başka ne yapmalıyım comp setup için? Güzelleştirmek için?

IMG_0303.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Güzel bir kulaklık standı - duvara dekorlar - ikinci monitörede bir stand (dikey olacak şekilde) bence şık durur.

Birikmiş paran yoksa bir anda yapamazsın ama monitor standı, daha büyük bir mousepad, led ışıklandırma, duvar panelleri, ile yapabilirsin. çoğu şeyin siyah olduğu için mouse padini de siyah al değiştirirsen

Çok fark ettirmez ama kabloları yukarıdan değil masanın altında tutup bir düzenleme yapılması bir tık daha ferah gösterir.

Yüksekil ayarlı monitör tutucu alın, yerdeki ve alçak ekranlara baka baka boyun fıtığı olursunuz allah korusun. Göz hizanız monitörün üst 1/3 lük kısmında olsun yükseklik oalrak.

Güzel bir kulaklık standı - duvara dekorlar - ikinci monitörede bir stant (dikey olacak şekilde) bence şık durur.

İkinci monitör Curved olması dikey anlamda sıkıntı çıkarır mı?

Birikmiş paran yoksa bir anda yapamazsın ama monitor standı, daha büyük bir mouse pad, LED ışıklandırma, duvar panelleri, ile yapabilirsin. Çoğu şeyin siyah olduğu için mouse padini de siyah al değiştirirsen.

Biraz param var. Bu beyaz mousepadı biraz pahalıya aldım. O yüzden değiştirmek çok gereksiz olacak gibi. Para anlamında.

Çok fark ettirmez ama kabloları yukarıdan değil masanın altında tutup bir düzenleme yapılması bir tık daha ferah gösterir.

Hocam çoğunluğu masamın altında. Üste kalanlar ise klavye ve ekran kabloları.

Yüksekil ayarlı monitör tutucu alın, yerdeki ve alçak ekranlara baka baka boyun fıtığı olursunuz Allah korusun. Göz hizanız monitörün üst 1/3'lük kısmında olsun yükseklik oalrak.

Hocam internette böyle yerde kullanıyorlar ya benim de hoşuma gitmişti ondan öyle yapmıştım.

Uzun zaman önce çektiğim bir masamın resmini aşağıya bıraktım. O resimden ekranları yan yana getirdim. Başka ne yapmalıyım comp setup için? Güzelleştirmek için?

Eki Görüntüle 2654587
Dekorasyon falan şimdiden saçma olur zaten ekipmanları dizmişsin. Kabloları sakyalabilirsin. Ve ana monitörünü değiştir bence.

Hocam internette böyle yerde kullanıyorlar ya benim de hoşuma gitmişti ondan öyle yapmıştım.
Aşırı rahatsız olduğunu ve güzel görünmediğini düşünüyorum. Boyun ağrıtır, boyun fıtığı yapar, ergonomi sıfır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı