Nasıl daha iradeli olurum?

Ben de çok istiyorum yazılım öğrenmeyi, hatta son seneye kadar vaktimin büyük çoğunluğu bunlara gidiyordu ama forumdaki bir abinin tavsiyeleri üzerine (bitwise) ders çalışmanın çok daha mantıklı olduğunu anladım. Bitwise'den seçmeler:
Size verdiği tavsiyeyi okumak isterim.
Attığınız konularda dediğiniz tavsiye başka bir konuda mı bulunuyor yoksa özel mesaj mı?
Teşekkür ederim dostum.

Size verdiği tavsiyeyi okumak isterim.
Attığınız konularda dediğiniz tavsiye başka bir konuda mı bulunuyor yoksa özel mesaj mı?
Teşekkür ederim dostum.
Konulara yazdıklarını okudum, özel iletişimimiz yok. Ben de, kendisine soru sormuştum bazı konularda o kadar.
Ben de, lisedeyken yazılım öğrenmek ders çalışmaktan iyidir diye düşünüp yazılım öğrenmeye başlayanlardanım. Daha sonrasında bitwise'nin tavsiyeleri çok mantıklı geldi ve onu dinleyerek yazılım öğrenmeyi bırakıp ders çalışmaya başladım.

Konulara yazdıklarını okudum, özel iletişimimiz yok. Ben de, kendisine soru sormuştum bazı konularda o kadar.
Ben de, lisedeyken yazılım öğrenmek ders çalışmaktan iyidir diye düşünüp yazılım öğrenmeye başlayanlardanım. Daha sonrasında bitwise'nin tavsiyeleri çok mantıklı geldi ve onu dinleyerek yazılım öğrenmeyi bırakıp ders çalışmaya başladım.
Çok teşekkürler dostum. İnceleyeceğim konuları. İyi çalışmalar dilerim. Şimdiden sınavında başarılar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı