Nasıl daha iyi giyinebilirim?

Güvendiğin bir arkadaşınla AVM'ye git. Güvendiğin derken giyim zevkine güvendiğin ve sana gerçekleri söyleyecek bir arkadaşın olacak. Kesinlikle giymem dediğin şeyleri al git kabine giy ama kombinleri de sallama tabi uyumluluğu kendi göz zevkine veya arkadaşının göz zevkine göre yap. Arkadaşın şunu dene dediğinde dene ama sakın hayır olmaz kötü durur falan deme. En kötüyü gör ki ondan daha kötü olma ihtimalin ortadan kalksın. Sonrasında zaten yeni kıyafetler ala ala değişecektir giyim tarzın.

Bugün şöyle bir kombin yaptım; siyah kazak, altına siyah bir gömlek yakası gözüküyor sadece, siyah kot, siyah jordan.

Güzelmiş dostum, teşekkürler.
Güvendiğin bir arkadaşınla AVM'ye git. Güvendiğin derken giyim zevkine güvendiğin ve sana gerçekleri söyleyecek bir arkadaşın olacak. Kesinlikle giymem dediğin şeyleri al git kabine giy ama kombinleri de sallama tabii uyumluluğu kendi göz zevkine veya arkadaşının göz zevkine göre yap. Arkadaşın şunu dene dediğinde dene ama sakın hayır olmaz kötü durur falan deme. En kötüyü gör ki ondan daha kötü olma ihtimalin ortadan kalksın. Sonrasında zaten yeni kıyafetler ala ala değişecektir giyim tarzın.

Dostum bu önerin için çok teşekkür ederim, arkadaşım yok ama ablam var onun giyim tarzına güveniyorum. Teşekkür ederim.
Yorumlar çok güzeldi. Herkese teşekkürler.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı