Nasıl depresyondan çıkabilirim?

318177

Hectopat
Merhabalar deprasyon önlemek için neler yaparsınız?
Kısaca nasıl bu sorun çözülebilir dışarı çıksamda geçmiyor CS oynasam da sizce nasıl çıkılır bu işin içinden?

Depresyon diye bir duygu çok saçma gerçekten yapman gereken tek şey kızlarla takılmak değil keyifini yerine getirecek bir şeyler yap mesela ben en çok arkadaşlarımda MC modlu survival oynarken eğlenirim veya Ets2 gir birileri ile tanış Roleplay oyna bunlar insanın içini açacak şeyler yada seni saracak bir şeyler bul ben kendimden örnek geçtim film izle animasyon korku gibi yada biraz uzan ve uyu muhtemelen bu saydıklarımın 2 tanesi bile işe yarıyabilir yada arkadaşın dediği gibi sosyal hayatında arkadaş bul.

Depresyon diye bir duygu çok saçma gerçekten yapman gereken tek şey kızlarla takılmak değil keyifini yerine getirecek bir şeyler yap mesela ben en çok arkadaşlarımda MC modlu survival oynarken eğlenirim veya Ets2 gir birileri ile tanış Roleplay oyna bunlar insanın içini açacak şeyler yada seni saracak bir şeyler bul ben kendimden örnek geçtim film izle animasyon korku gibi yada biraz uzan ve uyu muhtemelen bu saydıklarımın 2 tanesi bile işe yarıyabilir yada arkadaşın dediği gibi sosyal hayatında arkadaş bul.
Öneriniz için çok teşekkür ederim hocam.

Bizim okulda 10 15 kız var ve kekolar tarafından yüksek derecede korunuyorlar onlara yaklaşıp vurulmak istemem.
Sen vurulmayacaksın, okulda rüzgar estireceksin bırak onlar sana vurulsun. Emin ol sürekli instadan teklif gelecektir.
Şimdi tekrar okudum 10 15 kız ne yav bir kıza 125 erkek falan düşüyor.

Hocam buranın bir Avrupa ülkesi olmadığını biliyorsunuz değil mi?

Hocam o olayı bir YouTube videosunda gördüm bir çocuk Türk bir çocuk okulda Amerika'da kızlarla falan konuşuyor cidden insanlar çok samimi hemen konuşuyorlar birbirleriyle bizim okuldakilerde sen banamı bakıyorsun diye 2 3 keko çağırıp kavga çıkartıyorlar. :(
cinsiyetçilik yapmak istemem ama çoğu Orta Doğu'lu kız böyle.

Hocam o olayı bir YouTube videosunda gördüm bir çocuk Türk bir çocuk okulda Amerika'da kızlarla falan konuşuyor cidden insanlar çok samimi hemen konuşuyorlar birbirleriyle bizim okuldakilerde sen banamı bakıyorsun diye 2 3 keko çağırıp kavga çıkartıyorlar. :(
cinsiyetçilik yapmak istemem ama çoğu Orta Doğu'lu kız böyle.
Dediğim gibi seni güldüren şeylere yönel mesela bir kaç komik video izle ondan sonra bir kaç sanal arkadaşınla oyun gir eminim eğlenirsin.

@318177 bizde bir sürü kezban bulundugu dogru ama okulda bilinen/popüler olan kisilere sürekli teklif geliyor.

Hocam bizim meslek lisesindeki kızlar okulda popilerliği milleti dövüp insanlara küfür etmek olduğunu sanıyor. :D
Dediğim gibi seni güldüren şeylere yönel mesela birkaç komik video izle ondan sonra birkaç sanal arkadaşınla oyun gir eminim eğlenirsin.

Evet geçenlerde bir arkadaşım vardı sanal arkadaş numarasını vb aldım 1 yıldır konuşuyoruz çocukla Valorant falan oynadık bayağı eğlendik hocam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı