Nasıl doyabilirim?

Vatana millete hayırlı bir konu. Tebrikler. Onaylanması gerçekten gerekli bir husus. Düşünsenize bir gün acıkıp ne yapacağınızı bilemiyorsunuz ve Google'a "Nasıl doyabilirim?" şeklinde aratıyorsunuz: Ta da, işte karşınızda bu harika konu. Artık yemek yiyerek, yemek yoksa sipariş vererek yahut su içerek doyabileceğinizi öğrenmiş bulunmaktasınız. Tebrikler.

Su içebilirsin ya da bir teknik var mesela bir yemeği düşün tutabileceğin kolay bir şey olarak hamburger diyelim. Elinde tutup yediğini hayal et ve taklit ey yiyormuş gibi ısırık al ve çiğneyip yutkun. Bir yerde görmüştüm işe yarayabilir belki.

Vatana millete hayırlı bir konu. Tebrikler. Onaylanması gerçekten gerekli bir husus. Düşünsenize bir gün acıkıp ne yapacağınızı bilemiyorsunuz ve Google'a "nasıl doyabilirim?" şeklinde aratıyorsunuz: Ta da, işte karşınızda bu harika konu. Artık yemek yiyerek, yemek yoksa sipariş vererek yahut su içerek doyabileceğinizi öğrenmiş bulunmaktasınız. Tebrikler.

Yazdım çıkmadı nasıl daha az yiyebilirim gibisinden şeyler çıkıyor ben onu aramıyorum.
Nasıl doyabilirim? Aradığım soru bu.
Su içebilirsin ya da bir teknik var mesela bir yemeği düşün tutabileceğin kolay bir şey olarak hamburger diyelim. Elinde tutup yediğini hayal et ve taklit ey yiyormuş gibi ısırık al ve çiğneyip yutkun. Bir yerde görmüştüm işe yarayabilir belki.
Aa bu iyimiş hayal ederek onu hayal edebilirim 😈.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı