Nasıl eşcinsel kızın erkeklerden hoşlanması sağlanabilir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam ben kızın dediğine inanmamanızı düşünüyorum. Biraz mantık kurarsak kız size, benden hoşlanıyor musun diye sordu. Kız büyük ihtimalle evet diyeceğinizi anlayınca bu cevabı verdi. Büyük ihtimalle kız sizi kaybetmek istemiyor. Eğer bir gün sevgili olursanız sizi kaybedeceğinden korkuyor olabilir.

Kabul etmeyi, var olduğu gibi sevmeyi bir türlü öğrenemedik. Bencilce; kendi fikirlerimizle insanları, çevreyi değiştirmeye, kendimize uygun hale getirmeye çalışıyoruz. Karşıdakinin fikri önemsizmiş gibi düşünmek, en büyük haksızlik galiba.

Erkek olmak anormallik değil tabii ki. Ama farklı kimlikler ve yönelimler de normal.

Her şeye Amerika'nın oyunu diyen , bilime inanmayan insansı varlıklara bir şeyler anlatmaya çalışan insanlar var ne acı.

Öff, sonradan fark ettim. Cidden Evrim Ağacı'nın sitesinden mi örnek veriyorsun?

Uğraşmaya değmez, Tarafsız araştıran bulmak zordur bu devirde. Yaptıkları tek şey Google'a "Eşcinselliğin normal olduğunun kanıtı" yazıp kopyala-yapıştır yapmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…