Belki de biseksüellerdi.Sen şu anda nasıl bunu yazıyor olacaktın ilk insanlar eşcinsel olsa?
Belki de biseksüellerdi.Sen şu anda nasıl bunu yazıyor olacaktın ilk insanlar eşcinsel olsa?
İnternete gerek yok. Doktorlar var.Uğraşmaya değmez, Tarafsız araştıran bulmak zordur bu devirde. Yaptıkları tek şey Google'a "Eşcinselliğin normal olduğunun kanıtı" yazıp kopyala-yapıştır yapmak![]()
İlk insanların sayısı nedir?
1 erkek 1 kadın mı varmış sadece?![]()
Bu işin içinden çıkılmaz.Belki de biseksüellerdi.
İlk insanların sayısı nedir?
1 Erkek 1 kadın mı varmış sadece?![]()
Havalı mı oldum? Arkadaşım da yok. Ailemle bile sıkıntılar yaşıyorum. İnan bana havalı bir şey değil. Hele de bu ülkede.Aga siz gerçekten iyi değilsiniz LGBT eşcinsellik falan savununca havalı olmuyorsunuz insanların kendi tercihi karışamam beni ilgilendirmez ama bu normal değil ne dersen de kendinizi kapamışsınız.
İnternete gerek yok. Doktorlar var.
Yok artık! Ne desem olmuyor. Size bir şey anlatılmaz.Doktorlar zaten direkt ana karnında öğreniyorlar bilgileri ki rastgele bir doktorun kanıt sunmadan 1+1'e 3 demesi 2 olduğu gerçeğini değiştirmez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.