Olmaması doğal değil demek mi oluyor.Ben de şunu soruyorum, bu doğal bir şey ise neden eşcinsel ilişkide çocuk olmuyor?
Olmaması doğal değil demek mi oluyor.Ben de şunu soruyorum, bu doğal bir şey ise neden eşcinsel ilişkide çocuk olmuyor?
Normal. Doğada böyle bir durum var. Herkes eş cinsel olmayacak merak etmeyin.
Evet. Doğal olması için ilk insandan beri bunun devam etmesi ve süregelmesi gerek. İlk insanlar eşcinsel olmadığına göre sonradan türemiş ve anormal bir davranış.Olmaması doğal değil demek mi oluyor.
"Normal yoldan çıkarmayın." Normale bak sen.Beyler size bir şey diyen yok ne yaparsanız yapın size karışanda yok özgürsünüz. Lakin bunu savunup milletin çoluğunu çocuğunu normal yoldan çıkarmayın. Siz oldunuz tamam karışmıyoruz. Ama bunu savunmayın. 1800. yıllarda 1900.yıllarda bunu yapsanız sizi idam ederdiler savunduğunuz için. Çünkü milletin çocuğunu da öyle yapma ihtimaliniz var. Asker sayısı da azalıyordu eskiden eşcinsellik yüzünden bu yüzden idam vardı. Tarihe bakarsanız görürsünüz bu eşcinsellik dediğimiz kavram normal değil. Sadece psikolojik değişim. Kişi kendini erkeklerden hoşlanıyor gibi zannediyor.
Freud'un koca bir ahmak olduğunu söyleyenler de var ama?
Freud'u neden baz alıyoruz? Onun üzerinden çok sular aktı.
Ne benzer yanı varmış, söyle? Bir varlık hemcinsini yer mi? Sonuçta biz de hayvanız onlar da.Bence sen saçmalıyorsun?
İnsan ile hayvanların benzer yanlarını çözemeyecek düzeyde misin?
Evet. Doğal olması için ilk insandan beri bunun devam etmesi ve süregelmesi gerek. İlk insanlar eşcinsel olmadığına göre sonradan türemiş ve anormal bir davranış.
"Normal yoldan çıkarmayın." Normale bak sen.
Öff, sonradan fark ettim. Cidden Evrim Ağacı'nın sitesinden mi örnek veriyorsun? Şu adamlar bir şeyi de evirme bağlamasın ya.Weiterleitungshinweis
www.google.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.