Arkadaşlar merhaba. Ben 2007 doğumluyum ve futbolcu olmak istiyorum ama nasıl olacağımı bilmiyorum. Olmam için ne yapmam lazım ve doğum yılım buna uygun mu? Futbolcu olabilir miyim?
Arkadaşlar merhaba. Ben 2007 doğumluyum ve futbolcu olmak istiyorum ama nasıl olacağımı bilmiyorum. Olmam için ne yapmam lazım ve doğum yılım buna uygun mu? Futbolcu olabilir miyim?
zor ama ısrarcıysan büyük külüplerin yetenek seçmelerinde kendini göstermen lazımArkadaşlar merhaba. Ben 2007 doğumluyum ve futbolcu olmak istiyorum ama nasıl olacağımı bilmiyorum. Olmam için ne yapmam lazım ve doğum yılım buna uygun mu? Futbolcu olabilir miyim?
Reis futbol kursuna gidebilirsin belki ama hobi olarak git çok geç.Arkadaşlar merhaba. Ben 2007 doğumluyum ve futbolcu olmak istiyorum ama nasıl olacağımı bilmiyorum. Olmam için ne yapmam lazım ve doğum yılım buna uygun mu? Futbolcu olabilir miyim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.