Nasıl futbolcu olabilirim?

h.unal_7

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Ben 2007 doğumluyum ve futbolcu olmak istiyorum ama nasıl olacağımı bilmiyorum. Olmam için ne yapmam lazım ve doğum yılım buna uygun mu? Futbolcu olabilir miyim?

Arkadaşlar merhaba. Ben 2007 doğumluyum ve futbolcu olmak istiyorum ama nasıl olacağımı bilmiyorum. Olmam için ne yapmam lazım ve doğum yılım buna uygun mu? Futbolcu olabilir miyim?

Çok şans işi, iyi kazanmak için çok çok iyi oynamanız ve fark edilmeniz gerekiyor. Eğer ortalama bir oyuncuysanız alacağınız para çok değil, tanıdıklarım vardı fazla almıyorlardı. Eğer şu zamana kadar hiç futbol oynamadıysanız bilmiyorsanız aşırı zor, ya günde 10 saat çalışacaksınız ya da çok yetenekli olacaksınız. Tavsiye etmem.

Öncelikle evinin yakınlarındali bir futbol okuluna yazıl sonra performansını arttır ve hocalar sana lisans çıkartacaktır ve lig maçlarına çıkacaksın sonra maçlarda seni beğenen daha iyi takımlara lisansını transfer edecekler yaş biraz geçmiş ama çabala.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı