SkyH85
Kilopat
Daha fazla
Benim kötü oyun o yüzden çalışmamalısınız diye iddaam olmadı eğer bir mesajımda böyle bir iddaam olduysa hemen etiketleyin hesabımı sileyim. Arkadaş mobil oyun sektörüne iyi demiş oyunlar güzel demiş ancak leş gibi oyunlar var ama para kazandırdığına katılıyorum. Kimin neyde çalıştığı beni ilgilendirmiyor iş sonuçta çalışsın burada bahsettiğim konu daha genel oyunların kalitesi ile ilgili. Hala 2010 yıllarında çıkabilecek seviyede oyunlar var ki candy crush kadar bile olmayacak. Çalışma konusunda katılıyorum yapabileceğin bir şey benim bahsettiğim bambaşka olay.Ben oynamıyorum, bana ne? Ben aldığım maaşa ve edindiğim deneyime bakarım. Çalışma koşullarına bakarım. İş ortamına bakarım. Oyunun oynanması gibi bir derdim de yok. Maaşlı çalışanım. Şunu yap, bunu yap derler, yaparım, parama bakarım.
Hayallerle yaşayanı gerçekler öper. Siz okulu bitirdiğiniz gibi Rockstar'dan bir eleman "gel sennen redere 3 yapcaz" demeyecek.
İstediğiniz şirkete girene kadar istemediğiniz işleri de yapmanız gerekecek, kabullenin bunu. Dandik oyun yapan şirkette çalışmak istemiyor musun? O zaman kendi işini kur, kendi oyununu yap çünkü kaliteli oyun yapanlara %90 ihtimal giremeyeceksin.