Nasıl gelir elde edebilirim?

lVoLBieXl

Hectopat
Katılım
24 Mart 2020
Mesajlar
1.265
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle gören bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. Şu an elimde bir miktar para var ve onu değerlendirmek daha doğrusu üniversiteye gideceğim için para biriktirmek istiyorum. Arkamda kimse olmadığı için ve geçen sene bazı nedenler dolayı işte çalışmam olsun vs. olsun bir senemi boşa bıraktım üniversiteye gitmedim. Bu sene ise Allah'ın izniyle hazırlanıyorum ancak dediğim gibi ailem yardımcı olmadığı olamayacağı için para toplamam gerekiyor. Hem çalışıp hem derslerimi götürmek istedim ancak olmadı daha doğrusu olamıyor. Sınavdan sonra kalan sürede zaten çalışacağım onun dışında sizce sınav sürecine kadar ne yapmalıyım?
Kendi araştırdığım bilgilere göre dropshippinge yönelmek istedim ama onlarca video izledim hepsi farklı farklı şeyler farklı farklı siteler dedi ve hangisi iyi olur tercih ederim bilemedim. Biri eBay diyor biri Amazon diyor biri shopify diyor ve PayPal kart istedikleri için TR'de de olmadığı için nasıl açabileceğime dair bir şey bulamadım.
Onun dışında yapacak başka bir şey bulamadım.
Dropshipping hakkında bilgisi olan arkadaşlar veya başka yapacak başka bir şey varsa önerirseniz çok ama çok sevinirim. Şimdiden herkese teşekkür ederim.
 
Parandan olursun başka bir esprisi olmaz. İnsanlara hayal satıyorlar videoları izlememeni öneririm. Zaten zengin olan birisi gidip ücretsiz şekilde kimseye nasıl zengin olduğunu anlatmaz. Al-sat yap daha iyi anlayacağın.

Hocam şöyle diyeyim zengin olma gibi bir planım yok. Dediğim gibi masrafımı çıkarayım elimde bir miktar para bulunsun yeter o şekil demek istedim yanlış anladıysanız.

Ticaret'te para kaybetme ihtimaliniz çok yüksek risk alacaksanız ilk deneyiminiz acemiliğiniz. Okul paranızdan da olmayın.

Yapabilecek başka bir alternatif var mı?
 
Hocam şöyle diyeyim zengin olma gibi bir planım yok. Dediğim gibi masrafımı çıkarayım elimde bir miktar para bulunsun yeter o şekil demek istedim yanlış anladıysanız.



Yapabilecek başka bir alternatif var mı?
Hayır doğru anladım ama bu seni maddi anlamda zarar sokmaktan başka bir şey değil . Bildiğin ve anladığın şeylerin al-sat'ını yapmak senin için daha iyi olur bence .
 

Geri
Yukarı