F 16 Fighting Falcon
Kilopat
- Makaleler
- 2
Farklı şehirlerde yaşıyoruz nasıl takas yapabiliriz? Bunun için App falan var mı?
Bu devirde insan babasına güvenemiyor maalesef. Risk almak size kalmış. Bir uygulama dahi olsa ürünün fiyatına ve türüne göre ücretlendirilirsiniz.
Hocam sizce bu devirde insan annesine güvenebiliyor mu peki?Bu devirde insan babasına güvenemiyor maalesef. Risk almak size kalmış. Bir uygulama dahi olsa ürünün fiyatına ve türüne göre ücretlendirilirsiniz.
Ne anlam yükleyerek böyle bir soru sordunuz bilmiyorum ancak kullandığım cümle, günümüzde sıklıkla kullanılan ve neredeyse her insanın -ne anlama geldiğini- bildiği bir cümledir.Hocam sizce bu devirde insan annesine güvenebiliyor mu peki?
Günümüzde sıklıkla kullanıldığını biliyorum hocam.Ne anlam yükleyerek böyle bir soru sordunuz bilmiyorum ancak kullandığım cümle, günümüzde sıklıkla kullanılan ve neredeyse her insanın -ne anlama geldiğini- bildiği bir cümledir.
O halde neden böyle bir soru sordunuz?Günümüzde sıklıkla kullanıldığını biliyorum hocam.
Merak ettim tam olarak anlamını bilmediğim için.O halde neden böyle bir soru sordunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.