Nasıl hızlı kilo verilir?

osiiiiii

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, bu son zamanlarda çok kilo aldiğimi fark ettim yani biraz hizli kilo vermem gerek çünkü hiçbir kiyafet ustumde güzel durmamaya basladi. Boyum 1.87 kilom 105 nasıl biraz hizli kilo verebilirim?

Hızlı kilo vermek kişiden kişiye göre değişir kim nederse aldırış etme eğer ki paran varsa bir kerelik diyetisyene git diyetisyeni dinle eğer paran yoksa ekmek tüketimini kesme sadece tam buğday ekmek ye onu da her öğün orta dilimden sadece bir kereye ve karbonhidratı azalat makarna yeme pilava yağı az kattır

Hocam önemli olan ilk şey öğünleriniz.

Öğünleriniz genelde yağlı olmasın, günlük kalori açığı bırakın örneğin 3000 kalori ihtiyacınız varsa 2000 alın vb. Günde 10.000adımı geçmeye çalışın veya bir spor salonuna kaydolun. Gerisi zaman.

Spor yapıyor musun? Kıyafetli nasıl durduğun mu önemli aynada kendini kıyafetsizken nasıl gördüğün mü? Cevapların hayırsa ve kıyafetlere sığmaksa birkaç hafta dişini sıkıp 1 öğün doyduğun 1 öğün aç kaldığın toplam 2 öğün yiyip bolca yürüyüşle kilo vereceksin. Ağırlık çalışması yapıyorsan da proteinini yüksek tutup bacak çalıştığın gün hariç her gün kardiyo yapacaksın, antrenman yapmadığın günler karbonhidratı iyice kısıp antrenman günlerinde antrenman öncesi öğünde kullanacaksın karbonhidrat hakkını.

Hocam ben pandemide 34 kilo aldım. Şimdi 15 ayda 30 kilo verdim. Bu süreçte şunu anladım ki : Şeker içeren her şeyi kesmedikçe OLMAZ. Kilolu adam şeker illetinden uzaklaşmadıkça iştahını düşüremiyor. Başlarda çok zor oluyordu ama sonra alıştım. Şimdi ideal kiloma düştüm. Düzenli spor yapıyorum, artık gönül rahatlığıyla tatlı yiyorum. Üstelik kiloluyken 3 künefe yerdim şimdi 1 tane yiyince kesiyor beni, midem de küçüldü iştahım da azaldı.

Not: Bu onlarca tavsiyeden önemli bir tanesidir. Sadece şekeri azaltarak keserek kilo veremezsin elbette.

Merhaba, bu son zamanlarda çok kilo aldiğimi fark ettim yani biraz hizli kilo vermem gerek çünkü hiçbir kiyafet ustumde güzel durmamaya basladi. Boyum 1.87 kilom 105 nasıl biraz hizli kilo verebilirim?

Boyunuza göre çok kilolu görünmemeniz gerekiyor aslında. 5 10 kilo verebilirsiniz isterseniz ama çok da gerek olduğunu düşünmüyorum. Tabii vermek iyidir siz bilirsiniz. Paketli gıda yememeniz gerekiyor. Günde hiç hareket etmiyorsanız yarım saat yürüyüş yapmanız lazım. Ekmek olarak da tam buğday ekmeği tercih ederseniz verebilirsiniz. Ama dediğim gibi zaten çok kilolu değilsiniz. Kilo verme hızınız bunun için düşük olabilir.

Boyunuza göre çok kilolu görünmemeniz gerekiyor aslında. 5 10 kilo verebilirsiniz isterseniz ama çok da gerek olduğunu düşünmüyorum. Tabii vermek iyidir siz bilirsiniz. Paketli gıda yememeniz gerekiyor. Günde hiç hareket etmiyorsanız yarım saat yürüyüş yapmanız lazım. Ekmek olarak da tam buğday ekmeği tercih ederseniz verebilirsiniz. Ama dediğim gibi zaten çok kilolu değilsiniz. Kilo verme hızınız bunun için düşük olabilir.
Hocam bizim genetikte kilo alinca üst bacak ve göbek etrafina gidiyor kilolar benim amacim bacaklari birazdaha inceltip göbeğin yaninida inceltip belimle hizalamak

Technopat Haberler

Geri
Yukarı