Dil kursuna gidiyor musunuz?Merhaba dostlarım 16 yaşındayım ve şu an Almanya'da yaşıyorum. Hazırlık sınıfına gidiyorum 2 haftadır bu dile maruz kalıyorum. Nasıl hızlıca ileri seviyelere çıkabilirim? Yardım ve taktiklerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Dil kursuna gidiyor musunuz?
Çok çalıcaksınız ve disiplinli olacaksınız. Yoksa 30 yıl Almanya da kalıp Almanca bilmeyen insanlar var.Hazırlık okuluna gidiyorum Almanca.
Ben ekstra bir öneride bulunacağım. YouTube gibi kaynaklardan öğrenmeyi düşünüyorsanız bence hata ediyorsunuz. YouTube ve türevi platformlarda Almanca yanlış/eksik öğretiliyor. Tabii benim araştırdığım zamanlarda böyleydi, şu an iyi YouTube kanalları varsa yönelebilirsiniz. Dil kursu olsa daha hızlı bir öğrenme süreci geçirirdiniz.Hazırlık okuluna gidiyorum Almanca.
teşekkür ederimHazırlık okuluna gidiyorsan her türlü öğrenirsin ama illaki önce öğreneceğim diyorsan frau genç ile çalışabilirsin.
zaten gidiyorumBen ekstra bir öneride bulunacağım. YouTube gibi kaynaklardan öğrenmeyi düşünüyorsanız bence hata ediyorsunuz. YouTube ve türevi platformlarda Almanca yanlış/eksik öğretiliyor. Tabii benim araştırdığım zamanlarda böyleydi, şu an iyi YouTube kanalları varsa yönelebilirsiniz. Dil kursu olsa daha hızlı bir öğrenme süreci geçirirdiniz.
Teşekkür ederim.
Zaten gidiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.