Nasıl İngilizce öğrenebilirim ?

Mr.Scofield

Megapat
Daha fazla  
Ücretsiz bir şekilde a'dan z'ye kadar İngilizce nasıl öğrenebilirim ? Zamanım bol bol var gerekirse günde 6 saat video izlerim fakat ücretsiz olarak kapsamlı bir şekilde İngilizce öğrenebileceğim bir yer bulamadım, uygulamalardan çok video izleyerek daha kolay öğrenebileceğimi düşünüyorum tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum.

Ücretsiz bir şekilde a'dan z'ye kadar İngilizce nasıl öğrenebilirim ? Zamanım bol bol var gerekirse günde 6 saat video izlerim fakat ücretsiz olarak kapsamlı bir şekilde İngilizce öğrenebileceğim bir yer bulamadım, uygulamalardan çok video izleyerek daha kolay öğrenebileceğimi düşünüyorum tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum.
Video izleme İngilizce konuşarak öğrenilir. Cambly veya internetten uzun uzun İngilizce konuşabileceğin insanlarla tanış. Yazışma olmadan konuşarak iletişim kurarsan bayağı kendini geliştirirsin.

Bol bol konuşman ve kelime öğrenmen gerek. Haluk Tatar'ın YouTube üzerinde İngilizce eğitimi videolarına göz at, ilerleyen zamanlarda da gün içerisinde kullandığın cümleleri İngilizceye çevirerek devam edersin.

Pratik yaparak öğrenirsin. Bütün her şeyi olabildiğince İngilizce yapmaya çalış. Bilmediğin kelimelerin anlamlarını hep araştır bak öğren. Direkt cümleyi çevirmeye çalışma kelimelere odaklan. Kelimeler yerine oturunca zaten gerisi geliyor.

Baştan sona öğrenmek için değil de telaffuz hataları, yapılan basit yanlışları düzeltmek için Reşat Ören adlı kanalı önerebilirim YouTube üzerinden.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı