YouTube Nasıl kaliteli içerik üretilebilir?

Sandwich

Picopat
Daha fazla  
Selamlar, YouTube'da Linux, Windows ve oyunlar üzerine içerik üretmeye başladım. İçeriklerimi nasıl daha da kaliteli bir hale getirebilirim?

Kalite derken görüntü kalitesini mi yoksa içeriklerden mi bahsediyorsun?

Premiere Pro ve After Effects'de kendini geliştirirsen biraz da kurgu yeteneğin varsa kaliteli bir şeyler çıkabilir

Video sürelerini gereksiz yere uzatmaktan kaçının. Bunun yerine, olabildiğince çok shorts videosu hazırlayın. Her videonun ilk 15 saniyesi bir trailer gibi olmalı, izleyiciyi yakalamalıdır. Ayrıca, izleyiciyi tıklamaya teşvik edecek bir kapak fotoğrafı mutlaka kullanın. Video girişleriniz 'Hepinize merhaba arkadaşlar, bugün şunu oynuyoruz' gibi klasik ifadelerden ziyade, kısa bir tanıtım fragmanı şeklinde olmalı. Şahsen ben kendi kanalımda böyle yapıyorum.

Video sürelerini gereksiz yere uzatmaktan kaçının. Bunun yerine, olabildiğince çok shorts videosu hazırlayın. Her videonun ilk 15 saniyesi bir trailer gibi olmalı, izleyiciyi yakalamalıdır. Ayrıca, izleyiciyi tıklamaya teşvik edecek bir kapak fotoğrafı mutlaka kullanın. Video girişleriniz 'Hepinize merhaba arkadaşlar, bugün şunu oynuyoruz' gibi klasik ifadelerden ziyade, kısa bir tanıtım fragmanı şeklinde olmalı. Şahsen ben kendi kanalımda böyle yapıyorum.
Shorts videosu için aklıma çok bir şey gelmiyor. Uzun ve rehber videoları yapmayı düşünüyordum. Bunları nasıl pazarlayabilirim?

Para kazanmak içinse evet ama hobi içinse uzun ve anlaşılır videolarda olabilir.

Shorts videosu için aklıma çok bir şey gelmiyor. Uzun ve rehber videoları yapmayı düşünüyordum. Bunları nasıl pazarlayabilirim?

1000 aboneydi sanırsam para kazanmanın açılması için.

Şu an için amacım hobi.

O zaman para kısmına takılmanıza gerek yok ki 2015'teki gibi değil YouTube kazançları Mr Beast falan olmanız lazım iyi para kazanmanız için ki onun gelirlerinin büyük kısmıda zaten sponsorlardan geliyor. Ne gibi içerikler yapacaksınız rehber dediniz neyin rehberini?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı