Nasıl kargo paketlenir?

PTT ile gönderirseniz orada zaten paketleme aşamasında yardımcı oluyorlar. Ödemeyi dilerseniz adınıza dilerseniz banka hesabınıza yönlendirebilirsiniz. Ödeme şartı koymanız gerekiyor bu durum için. Veya satın alan kişiden önce ücreti banka hesabınıza talep edip ödemesiz kargo gönderebilirsiniz.
Size yardımcı oluyorlarsa ne ala hocam. Bana sadece zorluk çıkartıyorlar. Çok güzel bir şekilde paket yapıyorum mesela içini açmamı istiyorlar bakmak için, sonra paket bozuluyor. Gönderirken saçma sapan almazsa parayı ben ödeyeceğim, yazın vs. gibi şeyler söylüyorlar. Prosedürleri çok zaman alıcı ve gereksiz uzun.
 
Peki paketleme nasıl yapılmalı? Teknolojik ürün kargolayacağım için kendim mi paketleme yapmam lazım yoksa onlar mı paketleme yapıyor.
Siz de yapabilirsiniz. Güzelce sarmanız yeterli olur. Onlar da "Dikkat Kırılır" bantı yapıştırır.
 
Peki kargolama için hangi firmayı önerirsiniz, ben Aras veya MNG düşünüyorum.
Ben sadece iyice paketlemenizi öneririm. Paketinizi denemek için paketi yaptıktan sonra odanın bir köşesinden diğer köşesine attığınızda zarar gelmeyeceğini düşünüyorsanız düzgün paketlediniz demektir.
 
Yakın zamanda eski faremi ve RAM'lerimi satmayı planlıyorum fakat ilk defa ikinci elde satış yapacağım, prosedürler nasıl işliyor? Kargo nasıl yollanır ve para nasıl hesaba yatar?
Yardım edecek var mı?
@Tim @KojiroHyuga04 @Yener K. @EREN SATAR
Valla ben direk market poşetinin içine katıp gönderdim uğraşmadım :D Parayı da havale aldım, garanti olsun diye.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı