Nasıl karın kası yapılır?

Başlıkta gördüğünü üzere karın kası yapmak istiyorum fakat boyumun uzamasını istemiyorum.
Yaşım: 13 kilom: 52-54 boyum: 169-171

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hareketleri yaparsanız işe yarayacağını düşünüyorum bende yaramıştı ancak bu işin yarısından çoğu beslenme hocam onu bilerek girişin.

Başlıkta gördüğünü üzere karın kası yapmak istiyorum fakat boyumun uzamasını istemiyorum.
Yaşım: 13 kilom: 52-54 boyum: 169-171
karın kasın gözükmüyorsa karın kaslarının üstündeki yağ fazladır yani yağ oranını düşürmen gerekir. Sırf bunu yaparsan yağ oranın düşer ve karın kasları gözükür hale gelir fakat küçük küçük olur güzel gözükmez zargana model olursun yani. Önerim önce kas yapman ve yeterli kütleye eriştikten sonra yağ yakarak kaslarını belirgin hale getirmen olacaktır.

Karın kasınla boyunun uzamasının bir alakası yok. Karın kası herkeste var. Sadece göremiyorsun. Yağ oranını düşürmen gerek ama bu yaşta bunlara odaklanma. Sağlıklı beslen ve hayatını yaşa. 15-16'dan sonra bakarsın. Şu an şişmansan sağlıklı kiloya gel.

Hocam kilom 52-54 ailem çok zayıfsın diyor ama bence ideal.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı