Rehber Nasıl kilo alabilirim? Bulk nedir, nasıl yapılır?

Çok güzel rehber olmuş elinize sağlık. Aynı şekilde kilo verme yapabilirseniz harika olur takipteyim.

Kardeş, boş verin bunları. Goril Faruk tarzıyla CZN Burak yemekleri yediniz mi tamamdır bu iş.

Hocam tam tersi nasıl verilir de istiyoruz. 105 kilo civarındayım ve dizimdeki bir sakatlıktan dolayı spor biraz zor benim için. Başlamak çok istiyorum ama tekrar sorun yaşamam çok olası.

Hocam tam tersi nasıl verilir de istiyoruz. 105 kilo civarındayım ve dizimdeki bir sakatlıktan dolayı spor biraz zor benim için. Başlamak çok istiyorum ama tekrar sorun yaşamam çok olası.
Hocam yakın zamanda yayınlayacağım umarım.

Hocam merhaba benim boyum 1.83 civarı daha da uzamışımdır belki fakat kilo alamıyorum spora başladım bir yandan sizin orada yazdığınız shake tarifini de her zaman yapıyordum bir zaman kilo almaya başladım araya ramazan girince almayı bıraktım eski çaba kalmadı nedense 80 kilo civarı bir şey olmam lazım ne yapmam gerekli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…